Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Robin
tag
A kirablós résszel kapcsolatban: Mivel én ugye a Világbékéért harcolok (M16-tal meg sátgánnal), ezért mire eljutottam ehhez a miszzióhoz, addigra a fosztogatók is a baráti frakciók kígyózó libasorába
tartoztak. Ezért nem is támadtak meg mikor mentem felmarkolni a büdös nagy semmit, amit 'sikerült' zsákmányolniuk tőlem. Mondjuk azért szidkozódtam rendesen mikor először tapasztaltam a kirablásom okozta legatyásodás felemelő érzését. Kirabolták Heget! Szemetek!A fosztogatókról jut eszembe, hogy a SEVA-T csak az ő teknikusuk tudja maxra fejleszteni? Vagyis az én esetemben csak tudta, mert mikor nem értett egyet ő meg a bandája a Világbékéről alkotott nézeteimmel (nem vesszük el Heg pénzét mikor át akar menni a következő pályára) bekanalazott egy felnőtt adag sörétet.
-
- = Zk = -
félisten
Stalker mappám a Picasa-n!
csemegézz
(folyamatosan csinálok képeket)
Új hozzászólás Aktív témák

- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tartoztak. Ezért nem is támadtak meg mikor mentem felmarkolni a büdös nagy semmit, amit 'sikerült' zsákmányolniuk tőlem. Mondjuk azért szidkozódtam rendesen mikor először tapasztaltam a kirablásom okozta legatyásodás felemelő érzését. Kirabolták Heget! Szemetek!
(folyamatosan csinálok képeket)