Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
speki1982
tag
Nem a forditassal van baj, sőt, nagyon tisztesseges munka, látszik, hogy a szíved beletetted. De maga a koncepció, aminek mentén haladunk: fél szemmel a vegigjatszást nézem, fél szemmel meg azt, mit nem ad be a játèk... mert hajlamos rá az első resz non-linearitása miatt.
Arra is a a sajat káromon jöttem rá, hogy a vegigjátszás is tévedhet: az Agroprom alatti hulla, amelyiknél a fegyver meg a pda van nem volt ott nekem, ahol az orosz srácnál.
Azt hittem, a mentes romlott el megint, emiatt ketszer (!) gyűrtem le azt a szörnyhalmazt, ami ott volt... és az volt a jatek legköcsögebb szörnycsatája beakadásokkal, lepcsőbe beszoruló szörnyekkel. Brrrr... aztan a hulla arreb, kijebb, a kijáratnál feküdt... valszeg az első alkalommal is ott volt, csak jött a pánik, hogy a szkript nem tette be (mint már annyiszor), a végigjátszásban viszont ott volt.Idegileg ez a legmegtethelőbb rész számomra. Talán majd a masodik vegigjátszásnal élvezni is fogom 🕶
De most már azért is kijátszom
Új hozzászólás Aktív témák

- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De most már azért is kijátszom