Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6559) Bui36


Bui36
újonc

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, nosztalgiából újra játszom a S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky játékkal és több hozzászólást olvasva a "SEVA" ruha fejlesztésével kapcsolatban felmerült bennem egy kérdés, mégpedig az, hogy a Banditák(Fosztogatók) szerelőjével felfejlesztettem a SEVA ruhát, de közel sem lett 100%-os, 3 lehetőség maradt pirosan a következő szöveggel:
1, Mentesítő hátizsák: A speciális pántok könnyebbé teszik e hátizsák viselését, nagyobb teher szállítását téve lehetővé. (Ehhez egyéb fejlesztések szükségesek)
2, Zárt körös légzőegység: Visszaforgatásos rendszer gondoskodik a szennyezett levegő tisztításáról. (Ehhez egyéb fejlesztések szükségesek)
3, Ruhaárnyékolás: Az árnyékolóhuzatok összetett rendszere korlátozott pszi-védelmet biztosít. (Ehhez egyéb fejlesztések szükségesek)
Védelem: Égés:37
Ütés:37
Tépés:35
Sugárzás:37
Telepátia:37
Vegyi:37
Golyóállóság:45
Minden fejlesztőnél(szerelőnél) jártam, az összes pendrive-ot összeszedtem nekik, de hiába.
Mi a titka a 100%-os SEVA ruhának? Hogyan lehet elérni? Erre szeretnék választ kapni, amit előre is nagyon köszönök Nektek. Írtak olyat is, hogy a banditáknál kell több küldetést sikeresen megoldani és a szerelő tovább fejleszti a ruhát. Most jelenleg ezzel próbálkozom, a banditákhoz csatlakoztam.Több fegyvernél is marad piros fejlesztés (Ehhez egyéb fejlesztések szükségesek) kiírással, ezt sem tudom, hogy miért van. Nagyon sokat játszottam korábban is (10 éve) és most is nagyon tetszik a játék, a SEVA ruha kérdésétől függetlenül is, de érdekelne, ha van rá megoldás. ;) Mégegyszer köszönöm előre is, ha tudtok segíteni!
Üdv. Mindenkinek ---Bui36---

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.