Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• muxi-muxi

senior tag

Hát egy kicsit kikészít a játék. A grafikájával nincs gond, elmegy szépen DX9 alatt (1280 X 1024 no AA, ami csúszkát maxra lehetett állítani az ott van), de elég sok a bénázás benne, főleg a katonák részéről. Kiirtottam a Sidorovich mögötti katonai bázist, minden fegyvert, lőszert összeszedtem, hogy odaadjam az öregnek, visszamegyek, mit látok? Megint teli van a bázis. Ez kiakasztó (mondjuk legyilkolásztam őket megint). A fegyvertuning nagyon mókás. Feltupíroztam a vadászpuskámat, meg a pisztolyomat, és egész használható fegyverek lettek. Hiába szedek össze mindent, nagyon nehéz kijönni a pénzből. Arról nem is beszélve, hogy amikor azt a Fang nevű tagot elkapom, elszedik minden fegyverem. Ez nagyon frusztrált, gyorsan abba is hagytam. így könnyű kihívást csinálni. Nagyon sok gránát van a játékban, öröm használni őket, pláne, hogy az ellenség bénázik velük. Normális páncélt nem nagyon tudok összeszedni, minek is, úgyis lefejtik rólam hamar, mondjuk legalább javítható az is. Sok a bug, és gyakran kilép. Szemét húzás a rókáró a századik bőr. Még nem láttam új pályát a mocsaran kívül, bár a jó fegyverek csillapítanak egy kicsit. Tetszik az "egy fejlövés - egy ember" szitu is, zsír pisztollyal nyomulni. Azért már egy új pályát megnéznék már, mer az a mocsár naon gázos volt. Szerintem ezt a klánharcot kár volt erőltetni, nélkülök is jól elvagyok, zsoldosként. Nagyon tetszik minden fenntartásom ellenére. Így kellett volna kinéznie a Stalkernek, és max. ennyit kellett volna csúsznia is.

10/8,5

Nagyon jó, patchekkel még jobb lesz. (Az anomáliák pedig útálatosabbak, mint valaha...)

Új hozzászólás Aktív témák