Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
Hát egy kicsit kikészít a játék. A grafikájával nincs gond, elmegy szépen DX9 alatt (1280 X 1024 no AA, ami csúszkát maxra lehetett állítani az ott van), de elég sok a bénázás benne, főleg a katonák részéről. Kiirtottam a Sidorovich mögötti katonai bázist, minden fegyvert, lőszert összeszedtem, hogy odaadjam az öregnek, visszamegyek, mit látok? Megint teli van a bázis. Ez kiakasztó (mondjuk legyilkolásztam őket megint). A fegyvertuning nagyon mókás. Feltupíroztam a vadászpuskámat, meg a pisztolyomat, és egész használható fegyverek lettek. Hiába szedek össze mindent, nagyon nehéz kijönni a pénzből. Arról nem is beszélve, hogy amikor azt a Fang nevű tagot elkapom, elszedik minden fegyverem. Ez nagyon frusztrált, gyorsan abba is hagytam. így könnyű kihívást csinálni. Nagyon sok gránát van a játékban, öröm használni őket, pláne, hogy az ellenség bénázik velük. Normális páncélt nem nagyon tudok összeszedni, minek is, úgyis lefejtik rólam hamar, mondjuk legalább javítható az is. Sok a bug, és gyakran kilép. Szemét húzás a rókáró a századik bőr. Még nem láttam új pályát a mocsaran kívül, bár a jó fegyverek csillapítanak egy kicsit. Tetszik az "egy fejlövés - egy ember" szitu is, zsír pisztollyal nyomulni. Azért már egy új pályát megnéznék már, mer az a mocsár naon gázos volt. Szerintem ezt a klánharcot kár volt erőltetni, nélkülök is jól elvagyok, zsoldosként. Nagyon tetszik minden fenntartásom ellenére. Így kellett volna kinéznie a Stalkernek, és max. ennyit kellett volna csúsznia is.
10/8,5
Nagyon jó, patchekkel még jobb lesz. (Az anomáliák pedig útálatosabbak, mint valaha...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest