- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Isteni szerencse folytán megmaradt az az autosave ami áthoz a Szemétdombra, ezért az eddigi tapasztalatokat figyelembe véve az alábbiakat csináltam eddig (tiszta lappal kezdve).
Megérkeztem a Bolhapiac nevű komplexumhoz, ahol összebarátkoztam egy Dühödt Napr nevű csókával, akinek elnyertem bizalmát egy-két egyszerű küldetéssel, és felajánlotta, hogy ha felszabadítom a Koncentárciós tábort, akkor az nekünk nagyon kakas lesz.
És itt nyomtam egy Save-t és elkezdtem gondolkodni mi tévő legyek, mert a lehetőségek most még igencsak sokrétűek:
1.0, a legegyszerűbb: itt hagyom a picsába az egészet, mindenkivel semleges leszek és viszem tovább a főszálat
2.0, legkomplikáltabb: felszabadítom a tábort kínkeservesen (ugyanis a mellé szegődött katonák az első gránátzáportól meghalnak) és felveszem az ajándék csúzlit, ami mellett olyan anomália rengeteg van, hogy egy állig felszerelt Monolith-ninja is felfordulna.
2.1, ha felszabadítom a tábort onnantól kezdve semmit nem tudok kezdeni se a Bolhapiacos kontakttal, se a Fosztogatókkal (értelem szerűen enemy-k lettek).
2.2, ha felszabadítom a tábort, akkor ajánlják fel a Bár kapujában álló Freedomosok, hogy iktassam ki velük a Bolhapiacot
2.3, mellékesen 2 perc alatt visszafoglalják a fosztogatók a Konc. tábort, amint elhagyom a helyszínt
3.0, érdekes koncepció, de beállok FosztogatónakMellékesen jegyzem meg, hogy most is megnéztem, addig amíg nem szabadítod fel a tábort, addig a Freedomos katonák nem ajánlják fel azt, hogy a Bolhapiacot eltöröljük a föld színéről.
Nos nagyjából ennyi, bocsi ha kicsit bő lére eresztettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest