- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
remington2 #2078 üzenetére
én addig csak egyszer vittem el (ld proci985 vs fatal crash ep1-4), de strelokot jó célzással már az első végigfutás végére psyvédelem nélkülivé lehet tenni. és akkor várjunk... felmerült bennem, hogy itt lehet váltani kellett volna mesterlövészre (egy Vintar volt is nálam), dehát aszonta az arc, úgyis megdeglik. miután red forest elején is háromszor fejbelőttem, úgy döntöttem, tök mind1 mit csinálok ezután (csak nehogy fatal crash ep5 legyen). van még némi teleportos rész is, de mivel forced FT2000 kerül a kezedbe minden teleport után, ami lényegesen gyengébb az addigra maxratolt Grozához képest... szóval jah.
katt777: 3870el is voltak bőven grafikai glitchek. jelen esetben kicsit elfogult vagyok azügyben, hogy talán nem az ATI driveríróinak kéne mentenie a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Borderlands 4
- SONY LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest