- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Etele1
csendes tag
válasz
$p@rr0w #1906 üzenetére
Én elkezdtem Stalker fokozatban (asszem ez a 2. olyan normál fokozat féle)
Kordonban már rendesen küzdöttem az életemért. Erősebb sérülés, papír páncélzat, nagyon kevés medikit és ködszer, folyamatos pénzhiány, rendszeresen a gagyibb relikviákat kaptam meg ha felszedtem őket, minden drágább volt viszont mindent kevesebbért vettek meg...medikit-et és ködszert szinte csak abból tudtam beszerezni,h összeszedtem őket a vásárolt info-k alapján, mert hulláknál alig-alig volt! Úgy voltam vele,h ha már ilyen nehéz itt, akkor milyen lesz később?
Ezért inkább újra kezdtem easy-ben. Ég és föld a kettő...
Volt,h 20-30 közötti medikittel rohangáltam, a korábban leírtak nem nehezítették meg közelsem annyir a dolgomat.
Az igazsághoz azért hozzátartozik az is,h nekem nem 60-70 fps-el dübörög a gém, ezért nehezebb a helyzetem van/volt mindig is ha célozni kellett...De még easy-ben is elmondható,h Limanszk-ba belépve 1 db 45-ös golyó védelemre fejlesztett SEVA-val is kínlódtam, mert a kórházban hiába AK-kkal lődöznek a monolitos mukik, olyan, mintha ágyúból lőnének 120mm-essel, úgyhogy mire Csernobilba értem már a SEVA-mnak csak a neve volt a régi, mintha egy rövidujjú póló lett volna rajtam. Azért maradtam ott már életben csak, mert 2 db +6-os életerő növelő és 1 +60%-os vérzés csillapító relikvia tartotta bennem a lelket...
Szóval még így is, easy-ben is kihívás nekifutni a végének SEVA-ban és nem a Freedomos Exo-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest