Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Etele1

csendes tag

válasz $p@rr0w #1906 üzenetére

Én elkezdtem Stalker fokozatban (asszem ez a 2. olyan normál fokozat féle)
    Kordonban már rendesen küzdöttem az életemért. Erősebb sérülés, papír páncélzat, nagyon kevés medikit és ködszer, folyamatos pénzhiány, rendszeresen a gagyibb relikviákat kaptam meg ha felszedtem őket, minden drágább volt viszont mindent kevesebbért vettek meg...medikit-et és ködszert szinte csak abból tudtam beszerezni,h összeszedtem őket a vásárolt info-k alapján, mert hulláknál alig-alig volt! Úgy voltam vele,h ha már ilyen nehéz itt, akkor milyen lesz később?
    Ezért inkább újra kezdtem easy-ben. Ég és föld a kettő...
    Volt,h 20-30 közötti medikittel rohangáltam, a korábban leírtak nem nehezítették meg közelsem annyir a dolgomat.
    Az igazsághoz azért hozzátartozik az is,h nekem nem 60-70 fps-el dübörög a gém, ezért nehezebb a helyzetem van/volt mindig is ha célozni kellett...

De még easy-ben is elmondható,h Limanszk-ba belépve 1 db 45-ös golyó védelemre fejlesztett SEVA-val is kínlódtam, mert a kórházban hiába AK-kkal lődöznek a monolitos mukik, olyan, mintha ágyúból lőnének 120mm-essel, úgyhogy mire Csernobilba értem már a SEVA-mnak csak a neve volt a régi, mintha egy rövidujjú póló lett volna rajtam. Azért maradtam ott már életben csak, mert 2 db +6-os életerő növelő és 1 +60%-os vérzés csillapító relikvia tartotta bennem a lelket...
    Szóval még így is, easy-ben is kihívás nekifutni a végének SEVA-ban és nem a Freedomos Exo-ban.

Új hozzászólás Aktív témák