Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1639) Etele1 válasza GhostLead (#1636) üzenetére


Etele1
csendes tag

Ha az elején vagy, akkor már mit keresel Dark Valey-ben ? :)

Tessék módszeresen, mindent összeszedve, minden mellék küldetést elvállalva, fokozatosan meggazdagodni. Kellenek a hullák fegyverei...a pisztolyokat nagyon csíptem, mert közel fele annyit kaptam értük mint egy puskáért (vadászpuskánál meg néha többet is) ugyanakkor a súlyuk a felénél is kisebb. Sokat lehet cipelni belőlük, többet mint a puskákból. Ne szórd a pénzt...nem kell minden fegyvert azonnal feltuningolni, annál is inkább, mert 2 fegyvernél többet nem érdemes vinni magunkal. Ráadásul van egy olyan bug,h ha egy tuningolt fegyvert magára hagysz és távozol arról a pályáról, akkor visszatérve eltűnve látod az összes fejlesztést rajta...ha ládában hagytad, ha földön. Akárhol...ciki, mi ?
A mellék küldetések nem csak arra jók,h bejárd általuk a környéket és hogy növekedjen a végigjátszási idő. Már az elején is 1000-1500 pénzeket islehet keresni egyik másikkal.
Te már Dark Valey-ben vagy...én addig a mocsárt sem hagytam el, amíg mindenkitől minden eldugott érték lelőhelyet meg nem vettem (stalkerek, csapos, főnök helyettes az épületben üldögélve). Ami info-t tudtam azt megvettem, összeszedtem a cuccokat, eladtam, újabb info-k vétele, megint összeszedés, némi tuningolgatás...és így tovább.

Egyébként a kedvedért megnéztem,h a kimentett file hogyan épül fel és ugyanúgy, mint az első részben. Semmi tömörítés, egy mezei hexa editorral (pld. Dos Navigator) simán átírható a pénz ha valaki nagyon akarja...de ezzel pont megöli a játék igazi élményét. A barangolást a senkiföldjén...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.