- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
katt777 #1098 üzenetére
Nem szidtam őket. Csak szkeptikus vagyok. Én máshogy oldom meg a dolgokat. 2004-ben elmentem számítógép-alkatrészeket venni egy boltba. Kiszúrták a szemem egy szaros blokkal, hogy majd azzal gariztatok. Persze 3 perccel a vásárlás után késő bánat rákérdezni, hogy ez mi a szar... 2007-ben, 3 év egyetemi faszszopás és egy autodidakta önbizalomfejlesztő tréning után máshogy "álltam bosszút". Kaptam ugyanott egy vga-t, x1650xt volt a szentem. Pont a Stalker volt az, ami nem futott vele maxon tökéletesen. Pénteken megvettem, hétfőn felhívtam a boltot, hogy nekem ennél erősebb kell, addig nem szálltam le róluk, míg azt nem mondták, na jó, adnak egy jobbat. Bementem, kifizettem a különbséget, és elvittem az 1950 pro-t, amivel tökéletesen futott végre... Nem volt fair, végtére az 1650xt hibátlan volt. De megérdemelték a korábbi faszkodásaik miatt, meg hogy 1 év gart adtak a 3 évvel hirdetett termékeikre. De kicserélték némi finnyás grimasz és anyázás kíséretében.
remington2: nem lesz kompatibilis, ha jól emlékszem, a SoC-ban is ez volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest