Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz ViZion #17219 üzenetére

Menet közben folyt bele, de egy egész kancsónyi úgyhogy nem volt nehéz tönkremennie. Töltöttem fel a tartályt azt letörött a kancsónak a füle és ahogy leesett a gépház oldalára pont beleborult, mert a gép meg fekve volt.
    Az az igazság fel akarom számolni és visszatérni léghűtésre, de annyira nem veszi senki a cuccokat hogy lehet érdemes akkor visszarakni, különben csak porosodik a polcon. Ezen filózok, de most úgy sincs pénzem, úgyhogy van idő gondolkodni.
    Addig a procit s370 bordával hűtöm, meg fűztem bele még pár bordát, az el is van egész jól mert jól alulfeszelhető. A vidivel vagyok gondba azon a gyári hűtés bordája van és egy 12 centis venti fújja, de túlmelegszik úgyhogy játszani nem lehet vele csak netezni. Mer' ugye a gyári hűtése az nagy nyomású irányított ventivel megy jó bika hangon, a 12 centis levegőjének a fele meg elmegy a nagyvilágba. Kartonpapírból meg nincs kedvem dobozt csinálni köré.

Néztem videót a Miseryről, egész jónak tűnik. Kár hogy angol. De azért majd jó lesz benne bóklászni, meg valamennyire így is tudom csinálni csak nem nagyon értem. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés