- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
M@trixfan #17284 üzenetére
"Mindegyik rész teljesen játszahtó a frissítésekkel."
Nem, sajnos nekem eredeti, DVD verzió minden frissítéssel, próbálkozásokkal, fórumozással is bugos volt a CS is és a SoC is. Csak a CoP-ot tudtam végigvinni. Nem véletlenül voltak tele a fórumok a hibákkal. Többször is írtam példákat itt, is, nem kell elhinni, annyira engem nem izgat, h ki mit gondol - de angol és német fórumokat is olvasok, ha vmi hiba van, akkor nem szoktam egyből otthagyni, nem ijjedek meg, ha bele kell nyúlni beállításokba, registrybe vagy ilyesmi... Lehet, h majd újra próbálkozom, mert változott a gépem sokat, újra lett húzva, stb... hátha több szerencsém lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest