Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Highground
üzenetére
Szerintem ha ennyi gond van vele, akkor vegyel le mindent minimumra, kivetel a latotav, a Stalkereknel ugysem a grafika a leglenyegesebb.
Masik javaslatom a rendes/F5 mentesekkel kapcsolatban, hogy mielott menteni akarnal, allj meg 10 masodpercre, es fordulj korbe az egerrel, hogy szaggat-e a jatek.Ha nem szaggat, akkor ments, ha szaggat, akkor menj mas helyre,es ugyanezt probald, amig sikerul.
-
shield
Topikgazda
válasz
Highground
üzenetére
Én használtam hozzá a memória gondok ellen készült indító fájlt, de nem sokat számított. Nálam is volt más pályán is kifagyás, de közel sem olyan számban mint Rosztokban.
Sajnos most nincs időm játszani, pedig jó lenne a kihagyott részt megcsinálni a végével együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
shield