Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
válasz
shield
üzenetére
Ahogy elkezdte csinálni ezt a kidobálást, rögtön elkezdtem dedikált mentéseket csinálni. De azt sem mindegy hogy hol csinálom
A Rostock elejét simán betölti, de ha beljebb mentek, akkor már esélyes, hogy 2x-3x kell nekifussak a betöltésnek (persze ilyenkor full game restart). Egyenlőre levettem full HD/medium-ra a beállításokat, így kevesebbet fagyott (azért még így is néha) és végig tudtam csinálni a báros részt
Most asszem Yantar-ba kell visszamennem az öreghez kicsit dumálni
De már nem volt türelmem hozzá... újra kifagyott a vörös erdőben, úton az erdészhez. Ezt a fű sűrűséget, meg a többit majd még megpróbálom hétvégén. Az tui, hogy a memóriakezelése rossz a modnak, mert nem csak egy bizonyos pályán csinálja. Ráadásul mindig ugyanaz a hiba: "not enough memory" vagy "out of memory". De több mint valószínű, hogy a videomemória kezeléssel van neki gondja, és nem a RAM-al :/ Mert megfigyeltem, és nem használja ki a RAM-ot teljesen (amúgy is 16 GB van szóval érdekes is lenne), meg adtam a lapozófájlra is (tekintve, hogy régebbi játék) hátha azt jobban használja, de nem. Minden esetre köszönöm a segítséget! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Háztartási gépek
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A Rostock elejét simán betölti, de ha beljebb mentek, akkor már esélyes, hogy 2x-3x kell nekifussak a betöltésnek (persze ilyenkor full game restart). Egyenlőre levettem full HD/medium-ra a beállításokat, így kevesebbet fagyott (azért még így is néha) és végig tudtam csinálni a báros részt