Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Az a zsoldos megadta magát, én is vártam, hogy történjen valami. Legközelebb amikor arra jártam az álkutyák gyepálták, de nem halt meg. Én csak a kutyát akartam lelőni, de a zsoldos is kapott belőle és annyi lett neki. Lehet, hogy akartak valami feladatot adni neki a modderek, de elmaradt.
Az AK 102-vel kapcsolatban, azt nem is néztem, hogy az Erdész mellett levő épületbe be lehet menni, csak a padlástérbe ugrottam fel, mert emlékeztem más modból, hogy ott van rejtekhely. Sajna nincs a ládámban, így eddig lemaradtam róla. Ahogy elnézem különös gondot nem fordítottak a fegyverekre. Moreaunál sem volt most valami nagy választék. A snipert nem vettem meg, mert mekkora nagy marhaság, hogy nincs rajta alapból távcső, és nem is volt nála olyan amit rá lehetett volna rakni. Sniper távcső nélkül, olyan mint autó kerekek nélkül.
Van több irányzék is, de nincs mire felrakni. Pedig van 30 rugó feletti is. Úgy látszik nem szántak nagy jelentőséget nekik. Habár eddig nem igen volt jelentősége.Ezektől eltekintve jó a mod. Nálam rettenetesen szaggat Bárban, így nem is tudnék harcolni ott, ha kellene. Igaz a minőségből nem vettem vissza. Kénytelen voltam a raktáramat is leköltöztetni a laborba, ott jobb a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van több irányzék is, de nincs mire felrakni. Pedig van 30 rugó feletti is. Úgy látszik nem szántak nagy jelentőséget nekik. Habár eddig nem igen volt jelentősége.
shield