- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Aarpok #28518 üzenetére
Megtapasztaltam
Levettem az ugrást, nem OP a Vintorez annyira.
De Szakáll nagyon durva lett... Potom pénz a Vintorez meg minden más, még az Artifactok is olcsók, és nagyon drágán el lehet adni neki, tehát egy kis bug: megveszek olcsón sok artifactot, majd eladom neki drágán... Már milliomos vagyokÉs maxos F2000, Vintorez, maxos katonai páncélruha de fejlesztetlen sisak a szerszámkészlet hiány miatt, maxos Lynx SVD, és picit tuningolt egyedi SPAZ12... Felraktam Masterre hogy egyensúlyozzam, az Iránytű artifactnál elsőre reagálni nem volt időm, másodjára nem beszéltem hanem Vintorezzel mindenkit ledaráltam
Tetszik hogy élőbb a Zóna, éjszaka megtámadott egy macskaraj + valami háromfejű snork csak nagyobb és nem volt orrmánya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest