Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
op.erik #22889 üzenetére
Ahogy láttam, másnak is előjött az egyik orosz fórumon pár napja. Az a letöltő link azért nincs ott, mert ahogy írta is eggyel lejjebb a modder (Gatopardo), berakta az AtmosFear2 utána következő patch-ébe (2012 március 13-án)és törölte. Aztán már ezt a patch-et is, így gyanítom valami frissebb verziót kell találni az AF2-ből.
Kérdés, hogy azóta visszajött-e a hiba, vagy a te példányod nem patchelt verzió.
De ahogy látom, már korai, modolatlan CoP játékosok is akadtak bele ilyen hibába itt-ott, orosz fórumokon.
-
shield
Topikgazda
válasz
op.erik #22889 üzenetére
Én még nem is játszottam a sima SGM2.2-vel.
Nekem kekeeci segített a Legendary-ban és az Autumn Aurora 2-ben ilyen hibákban. Nagyon vágja a log fájlos hiba javítást.Néztem a MEGA oldaladat, látom Te is egy nagy fájlban töltöd fel az anyagot. Én is pár cuccot fel akarok tolni rá, azon gondolkodtam, talán jobb lenne ha darabolva raknám fel. Nem tudom lenne-e jelentősége a letöltésnél. Mi a véleményed?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Új pc házak! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest