Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
ViZion
üzenetére
Végre megvolt a helikopteres feketedoboz küldetés is. Nem gondoltam volna, hogy ilyen későn kapom meg, már attól tartottam, hogy valami bug miatt elmaradt. Az eltűnő hullák miatt ezen nem csodálkoztam volna.
Eggyel nem boldogulok, az Oázisossal. Bizonyítanom kell, hogy ez nem handabanda. Itt én is köbmétereset cuclizok a töküres PDA-térkép miatt.
Egy Oázist - a találtat - már elvittem a profnak, de ez a tudós telhetetlen. Ez az egy nyavalyás küldetésem maradt a PDA szerint.
Most menjek megint Pripjatyba, de kihez, mihez?
SPOILER:
Ahhoz képest, hogy a gázért nyugisan leereszkedtem Jantarnál, majdnem összecsináltam magamat. Méghogy kiürülnek a helyek és nincs több mutáns.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield