- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi 007
őstag
válasz
rétisün #9738 üzenetére
Szerintem ez kamu. Bár a mai világba már semmin se lepődik meg az ember lásd Crysis 2.
De ha van egy kis eszük folytatják onnan ahol abbamaradt az EP2 bár ez már akkor is elég szánalmas mert a rajongók várnak már vagy 5 éve a folytatásra és magasról tesznek rájuk.Más: Az alapjátékban nem kell Noét megvédeni a mutáns hordától?
Csak mert nekem mindig szövegel róluk de ilyen küldit nem kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parfüm topik
- Drón topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP 840 G3 Laptop 14" HD/i5-6Gen/DDR4 16Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- Dell 7390 Slim Laptop 13,3" FHD/i5-8Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/HDMI/BT/USB-C/CAM 6hó Gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest