- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
zuzu000 #9046 üzenetére
Én megszelidítettem. RPG-vel. Úgy feküdt a lábamnál, mint a leghűségesebb kutya...
Ott tényleg jó küldetések lesznek...
Más, mindenkinek.
Senkinek nem volt baja a Nitro által adott küldetéssel? Amiben spec szerszámkészletet kell szerezni Fürgétől, tali futár, majd összeszedni.Mert hiába van nálam mind3, nem kell a szakinak. Nincs olyan opció, hogy nesze bazz...Ti gondolkodtatok, hogy milyen új küldetéseket lehetne ajánlani a SGM készítőinek? Szerintem igazán megtámadhatnák pl a szkvadovszkot. Mondjuk a hadsereg.Helikopterek, specnaz, miegymás...
Izgi lenne...
Képzeljétek! Megyek 35 éves fejjel suliba. Számítógép szerelő, és karbantartó. OKJ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged