- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
na, akkor azt buktam....de viszont kaptam jutalmat attól is, aki adta a küldit, meg összeszedtem 200 kiló mindenfélét, szóval emiatt nem állok neki még egyszer
bár a bandavezér most meglepően könnyen beadta kulcsot. jött föl a lépcsőn, hát persze hogy sniperrel vártam, amint belelógott a feje a célkeresztbe, már kapott is kettőt. vége is lettez előtt meg ráhajigáltam vagy 5 gránátot, mire hajlandó volt elfeküdni. igaz, ott meg volt közöttünk egy betonfal, amit nem bírt megkerülni, vagy beszorult valami épületbe, szóval nyugodtam gránátozhattam
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest