- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Végül felszálltam a helikopterekkel.
Sajnos a nyakamon maradt a két szerszámkészlet, mert már Strelok megérkezése előtt nem volt ott a kísérő, akivel visszamehettem volna a két technikushoz.
Strelok 3 levelén kívül nálam 7 irat volt, az egyik egy kék színű füzet, ami az X8 labor szellem járta folyosóról nyíló helyiségében leledzett.
A nyakamon maradt egy rakat Gauss-lőszer is, meg rengeteg cucc a privát ládákban.
Mindegy, szép volt, jó volt, azonban a végén az eszement lövöldözés nekem nem tetszett. Annál jobb volt az alagutas átkeléssel járó csatározás, vagy az X8 laboratórium épületében való lövöldözős mászkálás.
Még azt sajnálom, hogy nem jártam be az összes házat, nem jutottam el a kikötőhöz sem.
Kíváncsi vagyok, hogy az első Stalker, a SOC ezután tetszeni fog-e, mert több évvel ezelőtt futtattam, és kíváncsiságból kicsit bele fogok lesni. A COP volt eddig a leggördülékenyebben játszható epizód, de nem volt mentes különféle bugoktól, például Pripjatyban voltak olyan kutyák is, amelyek egy helyben futottak, így ezeket könnyű volt kilőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest