- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
zuzu000 #4121 üzenetére
Már freeplayben vagyok, az a feladat hogy 400 zombit ki kell nyírni Pripyatban, de rendesen megizzadtam mert felszálltak a helikopterek és egy szaros MP5-el meg egy hangtompítós PM-el vissza kellett jutnom a bázisra mert oda pakoltam le a ládába a cuccaimat, közben telespawnolódott a város zombikkal és beletelt vagy 1 órába mire vissza tudtam jutni nagy nehezen...
De imádom a zombikat amúgy, megölök egyet, a többinek fingja nincs hol lehetek de az összes környéken lévő elkezd sorozni és tuti oda ahol állok, ha bokor mögött, ha fal mögött, akkor is oda lőnek, még azok is akik a ház túloldalán állnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Mini-ITX
- Egérpad topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vicces képek
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest