Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csimba Wamba
újonc
Sziasztok!
Elég régóta játszom Stalkert, mindhármat többször is végig csináltam.
Gondoltam most nekifutok megint némi moddal, de elakadtam.
SGM 2.2 Enot van fent magyarítással és grafikai modokkal.
Az elejétől gond, hogy a nem küldetés üzenetek és egyéb bejegyzések angolul, vagy még inkább össze-vissza karakterekkel jelenik meg. Emiatt kimaradnak lehetőségek, mert nem tudom, ki mit üzen az éterben rádión.
De az igazi gond a Szkadovszkon jött elő. Nem tuidok felmenni a szerelős alkoholista faszihoz, mert kifagy. Aztán gondoltam hagyom, hátha csak időszakos. Kis bóklászás után a mocsárba jutottam, ahol ha a helikopterhez megyek, szintén kifagy.
Rengeteget bohóckodtam már a gamedata könyvtárrsal (fix, másik magyarítás, különböző file cserék), de nem sikerült megoldanom.
Esetleg tudja valaki, mi a megoldás, vagy hogy milyen tartalmakat milyen sorrendben kell bemásolni?
Nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest