Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34508) Antonius1978 válasza shield (#34507) üzenetére


Antonius1978
addikt

Szinte gondoltam, hogy a muhelybe nem mentel be, mert akkor tenyleg elekad minden, amig oda nem mesz...
Igen, Svarog kell a jobb cuccokhoz, erdemes ugy csinalni, hogy amikor elkezded a jatekot, akkor eladod a Meduzat, a Medve detektort, meg a gepkarabelyt, es veszel egy Svarogot, meg egy halozsakot.
Szokokutat nem biztos hogy talalsz, csak ugy talalsz, ha picitt csalsz - a konzolban at kell allitani hogy gyorsabban termelodjenek a kepzodmenyek, tobb idot uljenek az anomaliaban stb, lenyomod a ' jelet, es beirod: arte vagy arti es bedob magatol 5 db ilyen parancsot, mindegyiknel atirod a maxra, es akkor elmeletileg, 1-2 het alatt termelodik minden anomaliaban 6-7 kepzodmeny, es talan lesz szokokut is, ha meg nem, akkor asszem Galacsin es Kristaly kepzodmenybol tudsz 1-et osszegyurni.
Az hogy nemely kepzodmeny nem jelenik meg picitt idegesito, de ez azert van, mert nyakra-fore, egymas hegyen hatan vannak az anomaliak, es kozottuk bolyong...vagy megallsz es varsz 1-2 percet, amig magatol megjelenik, velem ez is megesett, vagy esetleg eldobhatsz 1-2 granatot, hatha az segit, persze Svarogod legyen mindenkepp...

Relytekhelyet nem talaltam a bazison, ezt en is nagyon furcsalltam, lehet hogy van valahol, de nem talaltam meg, de nincs is ra szukseged, 1 karabely, 1 soretes, es 1 ruha+kepzodmenyek, es kaja, vagy katonai pancel kepzodmeny nelkul, ezzel a 2vel erdemes jatszani, az elejen amikor nincs penzed jo a Stalker ruha, ami rajtad van.
Szoval megtalaltad a templombeli hatizsakot, jo, esetleg abban eltarolhatsz ezt-azt, probald ki hogy megmarad-e benne a cuccod.
Az MP5 jo kis fegyver ebben a modban, csak 1 nagy baja van, hogy rohadt gyorsan elkopik, igy inkabb erdemes valami nagyobbat sebzo, kevesbe elkopo fegyverrel nyomulni.
Igen, a zsoldosok jo cuccokat dobnak el, es ahol mondod, a varoskaban erdemes kalandozni, elhalalozott sztalkerek cuccai miatt, javittatva oket, jo sok zsozsot be lehet zsebelni, nagyon tetszenek ebben a modban a fegyverek arai.

Ha nem veszed fel a csapos kuldeteset, az nem baj, ugy tunt nekem hogy nem aktival semmilyen szkriptet, szoval ki lehet hagyni, csak akkor - ha majd betoldjuk a szovegbe a rejtekhelyet, amit halabol ad, akkor elesunk a penztol es a templomi soretes relytekhelyetol, ami az elejen jot fogna, 3,5k penz es a rejtekbol a soretes, mert valami 8k rubel.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.