Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
AK már megvan, felszedtem, amikor legutóbb öregapónál jártam, igaz, én egyszerűbben oldottam meg, a kábelen való egyensúlyozás helyett (mindig leestem) kicsit feljebb toltam a jump értékét, így a szemetes konténer tetejéről fel tudtam ugrani a rejtekhelyhez.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerencsére nem kell állítgatnom a DX-et, a textúrát se venném lejjebb, mert akkor inkább a Doom első részével játszom, az nem olyan pixeles...
Crash-el + kivág, de betöltéskor tovább visz, ez a lényeg.
Azé', b.ssza+, 2018-ban, amikor ott csücsül 16 Gb memória az alaplapon az i5-ös proci mellett, és másik 4 Gb a videokarin (RX 570-es, 256 bit sávszélességgel), 64 bites Win 10 pörög a gépen, elég röhejes azzal foglalkozni, hogy miként tudom minél jobban lebutítani a grafikát, hogy valahogy elketyegjen a játék a gépen. Jó, tudom, régi a játékmotor, és valójában minden mod buhera, ami vagy megy vagy nem, de azért mégis...
Egyelőre a küldetésekkel sincsen gond, megy minden, mint a karikacsapás, mostanában nem akadtam el. Az viszont bosszant, hogy pénzhez alig jutok (mondjuk az állati testrészek itt-ott elég jól hoznak a konyhára), viszont mindent, mindenhol horror árakon árulnak. Lőszert, egészségügyi cuccokat, kaját. Jut eszembe: kaja, ital. Ez a csóka (aki a játékban én vagyok) egyfolytában eszik meg iszik!
Nem győzőm etetni-itatni! Már sok modot végig toltam, de ilyen jó étvágyú, jó huzatú figurát még nem kellett irányítgatnom... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Disney+
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Crash-el + kivág, de betöltéskor tovább visz, ez a lényeg.
Nem győzőm etetni-itatni! Már sok modot végig toltam, de ilyen jó étvágyú, jó huzatú figurát még nem kellett irányítgatnom... 
shield