- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Sensut #32007 üzenetére
Köszi, most jutottam át Pripyatba. Majd ha újra kezdem megnézem a Zsoldos küldetést, érdekel, hogy mi lesz. De fura volt, hogy az alagútban alig volt szörny, a Diverzánshoz vagyok szokva, nem pár éppen arrafelé kószáló patkányhoz
Azért itt is van "érdekesség". Pld Noéval egyeltalán nem tudtam beszélni (4x mentem oda hozzá véletlenszerűen), állandóan a mutánsokat várta, így kénytelen voltam lelőni az Iránytű miatt. Aztán karmolom a falat a véletlenszerű taposóaknáktól az utakon, aki beletette bekaphatja
Szóval az utakon nem szabad 10 lépésnél többet közlekedni, mert TUTI hogy lesz egy taposó akna egyszer csak. Remélem Pripyatban nem így lesz! (Nem lehet ezt kikapcsolni valahogy?)
Az Alpha csapatok viszont szerintem jóval erősebbek mint a Diverzánsban! A probxaz hídnál például 20 Alpha volt! Amikor jöttek elő a Tudósok érdekes volt, hogy az Alpha közbeszólt, párszor újra kellett kezdeni azt a részt. Nem beszélve arról, hogy van pofájuk bejönni (!) a janovi állomásra. Mondjuk az nem annyira tetszik, hogy átlőnek a falon, meg a csukott ajtón...Nagyon erősek, bokrok mögül, ködben, sötétben -mindegy- és elég messziről is lenőnek seperc alatt.Erről mit illik tudni? Youtube Link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest