Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Hát ezzel a Call of Chernobyllal továbbra sem vagyok túlzottan elégedett
Nem tudom de minden map ilyen kihalt lesz? Zatonban még azért akad némi élet bár járőröző Stalkerekkel sehol sem találkoztam csak pár Monolithossal meg zombi stalkerekkel. Viszont átjöttem Jupiterre, eddig sehol egy árva lélek, elvétve itt ott pár mutáns, az AA complexben ott vannak a zombik de a terület szinte teljesen üres, Duty-nak, Freedom-nak nyoma sincs, banditákat se láttam sehol, még Monolithost sem. Nem értem én ezt, üvölt a játék azért hogy tele legyen mozgással egy ekkora map, ehelyett csak bóklászik az ember a semmiben pedig itt kéne lennie a legnagyobb harcoknak. Elég lehangoló...
És emellett elég sűrűn crashel random, hibaüzenet nélkül, ma kivágott már vagy 5x-6x legalább pedig mondhatni szinte semmi nincs benne a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LED világítás a lakásban
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest