Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
prodata2
üzenetére
Én személy szerint beleuntam a Miserybe, épp most hagytam abba Janovnál. Szép, meg stabil, meg minden, de semmi újat nem adott a játékhoz azon kívül, hogy rengeteg kacatot tudsz összeszedni, amitől gyorsan megtelik a zsák, de használni alig lehet őket, mivel a javításokhoz egyéb, ritka eszközök is kellenek. Igazán valósághűnek se nevezném, mert milyen valóságban lőnek le egy lövéssel ködön meg bozótokon keresztül, 1000 méterről holmi banditák? És miután megszerzem ugyanazt a fegyvert, nekem alig hord 200 méterre
Szerintem az igazi COP mod, ami magát az alapjátékot módosítja, bővíti, de nem játszhatatlanná teszi, hanem élvezetesebbé, az az SGM 2.2 (az Enot már nem). De hát ez csak az én véleményem, a Misery is megér egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Szerintem az igazi COP mod, ami magát az alapjátékot módosítja, bővíti, de nem játszhatatlanná teszi, hanem élvezetesebbé, az az SGM 2.2 (az Enot már nem). De hát ez csak az én véleményem, a Misery is megér egy próbát.
shield