Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Aarpok
üzenetére
Nincs modbeállítás menü. Lehet az AtmosFear 3 fixet fel kell raknom hozzá, úgyis sokat ad a játékhoz, SGM-nél amikor Uncle Yarral kellett a zsoldosokat kitisztítani Kopcacsiban, úgy hogy éjszaka volt köddel, olyan durva hangulata volt, ráadásul szinte a zsoldosokat se láttam, az alapján tudtam őket lelőni hogy láttam mikor lőnek és honnan
Vagy AtmosFear beállításokban ritkábbra rakom.Azért akarom kikapcsolni, mert szerintem valósághűtlen, eddig se tört ki újra az atomerőmű.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (6766)
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- DJI Osmo Action Akciókamera és Kiterjedt Tartozékszett Eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Vagy AtmosFear beállításokban ritkábbra rakom.
shield