Új hozzászólás Aktív témák

• Riot Gin

aktív tag

Saboteur-Hibryd (Diverzáns - Hibryd) Mod játékosok, hozzátok intézek egy kérdést:

Jelenleg egy fegyver pakkon dolgozom, amiben mind a fegyverek nyílt irányzékai helyre teszem ( jobb egér gomb megnyomásakor a vállhoz teszi a fegyvert, és azt korrigálom), illetve a teljes fegyver rendszer mind sebzési, és mind más-más értékeit a helyére teszem.

Azonban, kitaláltam a fegyverek közt egy új típusú fegyvert: a csak Slug-gal működő fegyverek (ezek a gyöngygolyó, Dárda lőszer, Quadra lőszer), melyek kis hatótávolságúak, és erősek. ( Max 100m -en belül jók, utána már csak lefelé ível a röppályájuk és elveszítik a sebzési és átütő erejüket). Ezen fegyverekből 3 darab lenne az egész játékban. Ezen fegyvertípust olyan névvel illetem "Slug Guns". Ezek a fegyverek a Saboteur modban alapvetően tudnak sörétet is lőni, de én ezen képességet elveszem tőlük.

Amiért én ezt gondoltam létrehozni, azaz, hogy a játékban az összes Slug szinte "kihasználatlan" (szerintem).

Bár a Slug-ok alapvetően más árfolyamon vannak, mint a sima illetve páncéltörő lőszerek. ( Ha tetszik nektek az öltet, azért hogy ne legyen olyan fene egy jó dolga a játékosnak, azért megdrágítom ezen lőszereket egy kicsit. Csak az egyenlőség nevében!)

Ezek lennének az érintett fegyverek:

- Saiga ( Megvehető 2 pultostól is, Zatonban Owl (bagoly) és Jupteren Hawaia-tól is, távcső illetve hangtompító rakható rá már alapvetően, amit meg is hagynék. De ennek ára is lesz ám! Mind sebzési , és egyéb értékeire hatással lesz ez az "ár".)
    - Striker ( Egy darab létezik az egész játékban belőle, a Protecta egyik variációja nagyobb tárral, és távcsővel)
    - és Toz34 ( Dupla csövű távcsöves sörétes puska, melyet csak Zatonban a pult előtt lévő fickótól lehet rendelni)

Tetszik nektek az ötlet, vagy feleslegesnek tartjátok?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés