Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brent

aktív tag

Eléggé "érdekes" ez a smarter mod..

Egyszerűen nem hagy élni. Éppen indulnék utamra amikor tőlem 100 méterre bespawnol 5 snorkot meg 4 blinddogot meg vagy 8 malacot pont ott amerre menni szeretnék.
    Jól van kapok segítséget pont jön arra 3 stalker. Kinyírjuk őket aztán megyek tovább, de újabb mutánsok jelennek meg, nem kis létszámban..

Ez oké végül is, mert nem unatkozik az ember, de már így az elején ? Ennyi ellenfél ? Nem marad lőszer a küldetések elvégzésére..

A sebzés ugyanúgy mint az előző játékokban már megint pocsék.

A hajóban lévő kutyás Noah nevű lonert fejbe küldtem IL-86-al majd még 4x nyakon és csak így volt hajlandó meghalni.

Meg mi az , hogy a kutyába (sima dog) 2 lövés kell Spas-12ből ? Mi az, hogy azaz idiótán nyávogó pamacsos farkú macska még akkor is vígan karmolászott amikor ötödjére küldtem fejbe a Spassal.. Vicc az egész. Több sörétet kibír az a szaros macska mint a vérszopó.. amúgy a vérszívós cucc nem lett rossz. Mostanában az AvP-vel játszom aztán ismerős volt a jelenet. :D Ott már általában nem sok dolgot lehet tenni amikor úgy lefog egy alien.

Amúgy miért van az, hogy még némelyik bandita lő rám , némelyik meg nem. A lonerek elvileg harcban állnak a banditákkal, én is loner vagyok, de mostanában a banditák nem támadnak..

Új hozzászólás Aktív témák