Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SaGa59

őstag

válasz SaGa59 #23470 üzenetére

Felkerült az az 5-ös hunfiles
    Reményeim szerint ez lesz az utolsó, bár ha valaki talál hibát, nyugodtan jelezze egy PM-ben.

Végigtoltam és kicsit túlbecsültem a játékidőt. Arénázás nélkül úgy 8-10 óra effektív idő, játékon belül 10 nap, de ebből másfelet átaludtam, mert vannak pontok, ahol ki kell várni egy bizonyos időpontot a folyatatáshoz. Persze addig lehet mással foglalkozni.
    Érdemes pl a bárban amint beesel, beszélni a csapossal, majd rögtön utána (ébredés után) Borlanddal, akkor nem lesz üresjárat.

Spoiler
    Illetve még valami: a Csapos ad majd egy szervoruhát, aminek a tartósságát és a golyóállóságát kell amennyire csak lehet felhúzni, mert a kihalt városban nagy harakiri van, de alapvetően emberek és egy harci helikopter ellen...

A Kordonban a bandita szálat nem játszottam ki, abban lehet, hiba, vagy félreértett, rosszul fordított szöveg.
    Sajnos a lefordított szövegek kb 30%-a (pl az enciklopédia, vagy Husky PDA-ja) nem jelenik meg játék közben, pedig érdekes téma. Bár lehet, hogy Husky-t csak én nem találtam meg...

Új hozzászólás Aktív témák