- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most végre elindult, de csak DX10be megy és így minimumon is eléggé szar. Bár azért játszható de gyötrelmes, kéne a DX9.... Nem értem miért nem megy a DX9, ahogy indítanám egyből xray leállt és nincs hibaüzenet. Alapjáték se megy. Kipróbáltam a legújabb DX9 fájlokkal, kipróbáltam azzal ami a játékhoz van, egyikkel se megy. Bezzeg XP alatt jó volt, mindig is DX9be játszottam. De én ezért nem fogok külön XP-t feltelepíteni.
Mentésem nekem is van, csak az nem értem miért nem látja a játék hiába másolom be a mappába. Ahhoz nincs köze hogy nem raktam fel a fegyver pakkot? Nem emlékszem rá hogy akkor mikor játszottam felraktam-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen házat vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gumi és felni topik
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G7 Gaming 32"
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Tésztagyártó géppark egyben eladó / Pasta manufacturing machine park for sale as a single package
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest