- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Amikor felvettem a küldit, azonnal indultam, de semmi. Régebben volt amikor az épületben találtam meg ahol végül is mutatja a térkép, de volt olyan is amikor a tornyon levő kis épület tetején találtam meg. Novikovnak kellenének a rajzok a detektorokhoz, de azt sem találom.
Nem rég találtam a Sniperhez fixet, más az "all_swap" fájlja is, de már szerintem nem sokat fog változtatni.Aarpok azért még keresgélem. Régebben is sokat kellett keresgélni, de ennyire. Azt azért sajnálom, hogy Kósza nem jöhet velem Pripyatba, egy fegyverrel több lett volna. Hogy mi a fenének nem jött össze a monolitosok beajánlása, nem értem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Futás, futópályák
- Konteó topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung A02S / Samsung A20E / iphone 8 / okos készülékek eladóak!
- Shadow Of Mordor/GTA 5/RESIDENT EVIL II/CALL OF DUTY GHOSTS/STAR WARS SQUADRONS XBOX ONE JÁTÉKOK!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TECHNOGYM RUN EXCITE 700 Futógép eladó
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest