Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Ha jól emlékszem, azt az artit nem találtam meg.
A híd előtt egy terményszárító van (mindenki liftnek fordítja, merthogy elevátornak nevezték oroszul, de az nem lift, hanem egy futószalag, a magfelhordó, ami a szárító tetejére viszi a magot és onnan lefelé haladva kirostálják, meleg levegővel megszárítják és utána megy a mellette álló magtárba. (Ennyit mára mezőgazdasági szakismeretekből). De az sem kizárt, hogy malom volt, bár mindkét funkcióhoz kicsit alacsony az építmény A tetejére nem tudtam felmenni, mert egy ponton "túl magas" volt a karakter és nem találtam meg a "mélyguggolás" gombot hirtelen, mert az opcióknál valami más a neve. Azóta rájöttem, melyik az.
Majd ha már meglesz a fordítás, úgyis elkezdem elölről, mert minden pontot tesztelni akarok, hogy jó lett-e a szöveg, illik-e az az értelmezés, amit kihámoztam az orosz és angol keverékből. Néhol az angol egész másról szól, mint az orosz, de ezt már fentebb is írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
shield