Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
hubai1979 (#18402) hubai1979 hsz-ben küldtél egy linket. Azt mire szántad, mert ismerem? Ott nincs az SGM2.2-höz Geo mod, ha arra gondoltál.
Antonius1978 én is az SGM Geo English All-in-one-t néztem ki magamnak. Nagyon kíváncsi vagyok rá, ha már ennyire dicsérik.
rétisün a Legendary a ShoC-hoz van. Eláruljak egy titkot (ami nem titok) ha benézel az oldalamra, A Legendary-hoz már igen jól áll a fordítás, csak kis gondom akadt a játékkal. Ha visszaolvasol itt is és a SoC topikban is írtam. Az oldalon fent van egy elnagyolt fordítás. Nem tudom, hogy másnál előjön-e ez a probléma, érdemes-e tovább foglalkoznom vele.
dodopek az AMK 2.0 Devolution melyik modhoz hasonlít? Amúgy már töltöm is le, csak nem tudom mikor tudok vele foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- E-roller topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II
- HP ProDesk 600 G4 SFF
- Apple Watch Ultra 49mm - Gyári Milaneese Ultra és egyéb gyári szíjakkal - Másfél év Garancia
- Apple Iphone 14 Pro Max 128 gb, hibátlan, gyári független, 89% akku
- Macbook Pro 14" - M4 Pro, 512 SSD, 24 Gb RAM - 45 AKKUCIKLUS - Több mint 2 év GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest