- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaki
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy az befolyásol valamit, hogy hány részküldetést csinálok meg?
Már Pripjatyban járok, de van kettő, amit még korábban kaptam és sehogy nem tudom megoldani.
Az egyik hogy Jupiterben befogadják a Monolitosokat, na arra mindenki elhajtott a halál faszára... lehet hogy jobb lenne szimplán levadásznom őket? Én se bírom a Monolitot.
Vagy esetleg Pripjatyban később jelent valami pluszt? Netán véletlenül visszaemlékeznek 1-2 hasznos dologra?
A másik meg az a Szoroka nevű fickó; sehol sem találom, a többiek meg vagy nem ismerik, vagy nem tudják hol van...Az "iránytű" bug nekem is előjött, miután még az elején megcsináltam a fény a hajón küldetést és megszereztem. Most meg hogy megjavíttattam a Gauss-puskát, meg lerendeztem az ügyet Szakáll és Bagoly közt, egyszercsak azzal jön Szakáll, hogy szerezzek neki egy iránytűt (az előzőt hová tetted b*meg??
)
Amúgy a játék nagyon tetszik, sokkal jobb lett, mint a Clear Sky, ahol kiakadtam attól hogy össze-vissza kellett rohangálni, meg folyamatosan jöttek a küldetések. Itt végre van idő felfedezni, nyomozgatni
Amin fejleszthettek volna az az alvás, van egy csomó rejtekhely, ahol simán lehetne aludni, de mégsem ajánlja fel a lehetőséget. Ja, meg nagyobb terület és több pálya
Illetve olyan érzésem van, hogy bizonyos dolgok az A-life ellenére is scriptelve vannak. Pl. a helikopter felderítéseknél érdekes módon mindig jött valaki (zombik, mutánsok), ill. ugyanez van Pripjatyban az áruháznál, ahová nem tudsz úgy odamenni, hogy ne lenne ott egy falka kutya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iphone 12 Pro Max 256gb olcsón
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest