- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Aarpok #10669 üzenetére
ment frankón, egészen az utolsó renegátos automentés-fagyásig az asztali gépen, onnantól kezdve már egy mentést sem bírtam betölteni
laptopon még tudtam folytatni, de aztán másik oprendszer került rá, onnantól ott is vége. ezt mondjuk alighanem én csesztem el, viszont a latopon folytatott játék mentése megint csak nem indult el az asztali gépen.amúgy enot, fixek, absolut nature mod, alpha 2.2, meg voron mod volt fenn. az is lehet, hogy azért nem jó, mert az újratelepítés után még nincs fenn ezek közül mind, még azt majd megpróbálom. most inkább elmegyek bicajozni.
mod: az mondjuk bekavarhatott, hogy feltettem a misery-t, mert hiába volt egy komplett játékkal másik partíción, a mentést ugyanoda tette, mint az enotos játék, illetve az fsgame.ltx-be is belepiszkált. mindegy, ezt már sose tudjuk meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest