Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
superfinest
üzenetére
Bezártam.
-
Gyusz
őstag
válasz
superfinest
üzenetére
Itt kell megkérni egy moderátort, hogy tegye meg. Most szóltam helyetted.
-
superfinest
tag
Hogy tudom bezárni a topikom?
-
Gyusz
őstag
válasz
superfinest
üzenetére
A délutáni hozzászólásodra nem jött reakció és ezért új topikot nyitsz? Jobb lesz, ha ezt záratod, errefelé ez nem így megy...
-
superfinest
tag
Tudom hogy van ilyen topik de szeretnék én is egyet nyitni egy újat mivel azokba már nem írnak! Az oldal ahol beregisztrálsz és majd játszhatsz itt található: http://www.runescape.com/ .
Ez egy kisebb MMPROG ONLINE JÁTÉK MOZZILA FIREFOXAL LEHET JÁTSZANI.(mással is de ezt ajánlom figyelmetekbe mivel le kell tölteni a javat is.)Figyelmetekbe ajánlom ezt az oldalt sok segítséget ad a kezdő játékosoknak: http://wiki.rshun.hu/Kezd%C5%91lap .
Itt lehet fizetni is a játékért hónaponta: 1200 FT. EGYÉBKÉNT TELJESEN INGYEN IS LEHET JÁTSZANI! Az én nevem a játékban Cabanossi2. Ebbe a topikba írjatok ha bármit nem értenétek a játékkal kapcsolatban.
Írta : Superfinest: 2008. június 24.
Aktív témák
Hirdetés
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs