- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ez durva:
-
törölt tag
azért volt ennyi mert jótékonysági árverés! és 150500 ft volt tényleg!
ja és ez volt az első magyarországon!
szerintem egy hülyeség ez az ötlet de ezek szerint!
Rubik's TouchCube - Digitális Rubik kocka PREMIER
Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány részérehttp://www.youtube.com/watch?v=3ysZjgT5wZI&feature=related
-
Zewa
senior tag
Érdekes lehet de pont az a flash, élmény veszik el belőle.
Ha már kirakni nem tudod gyorsan ezzel legalább villoghatsz.Itt a link! 10.éig lehet licitálni!
-
lorcsi
veterán
-
Zewa
senior tag
válasz
rubikboy #888 üzenetére
Hopp, jól elfeledkeztem erről a témáról.
Hogy mivan?!
20mp-es időket rax és nincs egy rendes kockád?
"Versenykockát" készen ugy sem lehet venni....ps.: Minden Rubik? Már mint minden olyan amit Rubik Ernő talált fel és forgalmazásba került? Vagy asz összes logikai "rubik" játék?
pnagy: Alapmódszerrel fél perces átlag, ~18mp-es rekord? Ezt ugye te sem hiszed el?
-
rubikboy
újonc
Hello mindenki!
Én már lassan 1 éve rubikozok és a rekordom 20 alatt van. sajnos most nem tudok pontos időt mondani :S
Nekem van 2 db 2x2-es 2 db 3x3-as (de most szeretnék veni versenykockát) 1db 4x4-es 1 db 5x5-ös és mindenből van egyminden rubik megvan ami csak létezik
-
pnagy7
aktív tag
még megvannak
-
pnagy7
aktív tag
hello, mindenki, van 1-2 eladásra került kockám, 3x3x3, 4x4x4, 5x5x5
sorba. DIY "f", Es, régi studiós.
Ár:: sorba : 2000-2500-3000Ft
Használtak, szilikonozottak. Épek, zépek, a 4x4x4-en az egyik piros matrica majdnem lejött.Akit érdekel írjon itt vagy privibe. -
8nemesis8
veterán
Elég kihalt a fórum, senki nem kockázik a nagy melegben!?
-
XmogX
tag
-
wolf94
csendes tag
Néztem DIY f típusú kockát de nem akarok rendelni hanem a boltban megvenni.Hol van Pesten olyan bolt ahol tudok kapni vagy feladni a rendelést???
Előre is kösz -
pnagy7
aktív tag
Én alapmódszerrel rakok 33mp-es átlagot.
Rekordom: 17.74
Én azt ajánlom mindenkinek, hogyha alappal ki tudtad rakni párszor a kockát, akkor ne azt fejlesszétek, hanem tanuljátokmeg a profi kirakást és jobban fogtok vele járni, mert nem a régihez (alaptech)-hez fogtok hozzászokni, hanem a bonyolult profihoz és akkor már könyebben ki tudjátok majd rakni akár 1perc alatt is.
Én ezt ajánlom mindenkinek aki elkezd kockázni
Követelmények: Idő, Türelem, jó logika, stb...
Sok sikert! -
máyköl
veterán
Aha, hasonló az esetünk. Már énis abba hagytam a kockázást, mert meguntam.
Nemrég megpróbáltam kirakni, a 2. sorig ment, de a 3. sor valahogy kiugrott a fejemből.
De én már nem tervezem, hogy újra elkezdek kockázni... 23mp. volt a rekordom, most már semmi nem maradt belőle... Ilyen az élet!
Most látom, hogy te is fotózol. Hasonló az életünk...
-
okoska.
csendes tag
Helló!
Látom neked jobban megy a kockázás. Régebben, 1 évvel ezelőtt én is nagy "játékos" voltam 35 mp. volt a rekordom, alap módszerrel. Most újra elkezdtem kockázni, aztán azt hittem ki sem bírom rakni, és amikor láttam, hogy mit kéne tenni, alapból elkezdtem rakni, ráállt a kezem. Csak az utolsó sorra nem emlékszem, hogy hogyan kéne. Melyik a legkönnyebb módszer az utolsó sor kirakására?
-
máyköl
veterán
válasz
8nemesis8 #873 üzenetére
Akkor előbb még azt kéne gyorsítani. Ha 1 perc alatt jársz vele már átlagban, akkor vágj bele a gyorsabb technikába. (saját vélemény) Én már nem kockázok, mindig is alapmódszerrel raktam a kockát, sosem kezdtem el tanulni a profi módszert. Az alapmódszerrel a rekordom 23mp. volt, és átlagban 33-35mp.-et raktam. Tehát kicsit gyakorolsz és folyamatosan fog gyorsulni az alapmódszered is, ismételten: én szerintem csak akkor kezd el tanulni a profi módszert amikor már alapmódszerrel 1 perc alatt jársz. De felkészítelek: a profi módszerhez sok idő, energia, és nyugalom kell.
Mennyi időbe telt megtanulnod az alapmódszert, és minek a segítségével?
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Nem túl régóta kockázom.
Megtanultam egy kirakási módszert ,melybe soronként rakom ki a kockát.Ez a legalapabb kirakás. Mit érdemes, vagyis milyen algoritmust érdemes tanulgatni következő lépésben? -
fecaaka
újonc
miért van az h mindig szétesik a kocka mikor rakom ki? Lécci segítsen valaki!!!!
-
C^^
őstag
Gratulálok!
Ha komolyabban is akarsz vele foglalkozni, akkor javaslom, hogy tanuld meg a hivatalos jelöléseket."A kirakást sajnos nem IQ-ból nyomtam."
Idővel meg fogod érteni, hogy mit miért csinálsz. Mikor már nem az oldalról "puskázol", akkor próbáld meg mindig lekövetni az adott elemet, és figyeld meg, hogy mi történik vele az algoritmus végrehajtása közben. -
legiaap
félisten
Sziasztok!
Sikerült végre kiraknom a kockát.
Tegnap és ma is kb. 2 órát foglalkoztam vele.
Egy 3x3-as kocka volt az alany.
A kirakást sajnos nem IQ-ból nyomtam.
Segítségemre ez az oldal volt.
A következő célom, hogy legközelebb már segítség nélkül (a képleteket betanulva) tudjam kirakni.
-
Davidkoma
tag
Huszonhat év alatt rakta ki a Rubik-kockát -> [link]
-
Rubix'ss
újonc
Egyet nem értek. Hogyan leet kirakni 45 mp alatt?? És a mermorizálást hogyan kel csinálni????
-
C^^
őstag
válasz
vozarnorbert #857 üzenetére
Vagy nézz be a Rubikstúdió fórumára.
-
vozarnorbert
újonc
nem tudjátok hogy hol lehet kapni matricát külön rubikkockára?
-
vozarnorbert
újonc
most tanulom minnél gyorsabban kirakni
-
máyköl
veterán
Derég jártam már itt gyerekek... uhh.
-
glutamin
őstag
Ez valami beszarás. rettenetesen ötletes. Alapvetően megtartotta a 3x3x3-as struktúrát, ahogy elnézem.
-
sK0t
tag
Üdv kockások
Az új álmotok -
cucmalajmc
tag
válasz
cucmalajmc #851 üzenetére
Oh, most nézem, hogy ez a Timer helytelenül kettősponttal választja el mindenhol. [link]
-
cucmalajmc
tag
válasz
cucmalajmc #850 üzenetére
3 hét kihagyás után:
3x3 egyszeri :00:23:85 /PLL skip/
F2L 18 mp volt.
Mértem OH-t is az 1:53.xy a rekord attól pont elmaradtam 1 mp-el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest