Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Sztem nem egy-két MP perc mulika kockán.. Én is "kemény" kockával kezdtem és nagyon rááltram de kis tuning után jól forgott és furcsa volt átszokni a fingertrikekre..
Ha időt szeretnél mérni ezt ajánlom:[link][ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
kössz szépena linket! Jol jön! Midneki csemegézhet itt szitne midnen fent van.
concret_hp: Az nem rossz eredmény. Hajrá-hajrá![B][/B]Én most estre raktam egy 29:39-es időt! Nagy mákom volt az biztos. F2L után csak 1 db OLL-re volt szükség és kész volt. Pont az egyik olyan jött ki amit már remekül tudok szoval nagy öröm volt számomra. Nem kamu 2 tanum van rá
Akinek nem forog a kockája rendesen szilikon után se bereszelve az alátétezze. Bár ezt a szűz kockákra mondják hogy kiró de nekem a kcsit kopootan "régi" re is remek volt. Most forog mitn állat! Pontos leirás rubikkkocka.hu-n ill itt[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
Kuti Mátyás az nagyon durva. Erre a 15 kockás-csukott szemes bulira egyedül csak ő képes. Rengetek kötött szemes kirakást tart.
Alakul az... Ha Lemész olyan 50-60s környékére kezd el tanulni F2L-eket utána ha megy az faszán akkor OLL-PLL.
Nekem mákom volt ma du. 21:42! Mit ne mondjak... Jó érzés volt."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
Én sem A Friedrich-el kezdeném csak így vissza olvasva észre veszem h. gondolok vmire de nem azt írtam le teljesen. Ha vki már ki tudja raknia kockát és fejlödni akar akkor Friedrich.
F2L pl nagyon hamar meg lehet tanulni és igen hasznos dolog. (én kb 20-30mozdulatot sporolok vele.)[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
De! Azt tudtam,hogy a feketénél nem esnek ki de azt is,hogy a színeseknél igen csak nem tudtam,hogy a fehérnél kiesik-e. Most már tudom. De meg lehet oldani a színeseknél Olivér elszokta mondani mindenkinek mert gyakran van ilyen probléma.Akkor a fehérnél nem szokott kiesni?
-
Ferenc1946
csendes tag
Üdv!
Valóban a WCA szabályzatban néztem meg a jelöléseket, hogy kitudjak igazodni a videókban és a tutorialokban.
De azért találtam kisbetüs jelölést is.
Megpróbálom beilleszteni:rU2R'U'RUR'U'RU'r' r'U2RUR'U'RUR'Ur Rb'R2FR2bR2F'R R'fR2B'R2f'R2BR
r'U2RUR'Ur rU2R'U'RU'r' x'RU'R'F'RUR'U'FU
y'RU'L'UR'U2LULF'L'F R'FRUR'F'RFU'F'A hozzátartozó képeket nem tudom betenni, de a mellékelt linken ott vannak:
http://www.rubikkocka.hu/pages/fridricholl.htm
Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest