- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Régen kockáztam, csak az alap metódussal ment a kirakás átlagban olyan 40 mp körül...
A legolcsóbb basic kockám volt amit bármelyik boltban meg lehet kapni.
Most van egy kis szabadidőm így újra elkezdeném a kockázást. Ehhez kellene egy 3x3-as. Mit ajánlotok és honnan? Rászánom a pénzt de nyilván nem tízezreket. Az sem lenne hátrány ha Budapesten kapható lenne, de netes, ebay-es rendeléstől sem riadok vissza.
Előre is köszönöm a segítséget.
Ja és szilikon spray mindig kell? Anno én raktam és segített. Vagy ezek a hiperszuper kockák mennek anélkül is?
-
adrian360
őstag
-
tvamos
nagyúr
Koszonom nektek a segitseget!
Hat, nem tudja jol kirakni, mert nincs hozza turelme, de azert megis... szeretnek neki valmi erdekeset.
Ezek az 1000-1500 Ft-os Aliexpress-es, Gearbestes kockak mennyire jok?
Regebben mar rendeltem sajat kutfombol kockat, de az nem volt jo, viszont amit ti ajanlotttatok, az nagyon jol bevalt! (Koszonom!) -
axioma
veterán
Ha jol ki tudja rakni, akkor az en kedvencem a mufajbol a mastermorphix. Ha ranezel azt hinned, az egy tetraeder, de amugy meg valojaban egy 3x3x3 mod. Megdolgoztatja az agyat.
A masik, ha a konnyites iranyaban akarsz, akkor van a "3 oldalu" kocka, az vaganyul nez ki es nem nehez kirakni. (2-2 szomszedos oldal egyszinu, ivesen osszekotve, bocs most nem tudok linkelni) -
Breki
veterán
-
tvamos
nagyúr
Szeretnek valami kulonleges kockat venni a gyermekemnek. Csak ezt a 3x3 formatumot, de valami olyat, ami megfogja az ember szemet. Nem tudom, hogy pontosan mire gondolok... csak ami tetszhet egy 13 evesnek. Nincs valami jo otletetek?
-
Breki
veterán
Ő arra megy, hogy megtalálja a legolcsóbb kockát mi meg arra, hogy legyen egy jó kockánk.
Én az ismerősöknek 1500-ért szerzem a jó kockákat, szerintem ez mindenkinek belefér és érdemes ennyit rászánni.
Mondjuk szerintem 3000-t is egy MGC-re.
Én most ilyenSupernova-n gondolkodom.
-
spanyoll
addikt
válasz
Ciccuka #2083 üzenetére
Én meg ezeket az értelmetlen posztokat. Értem én, kell a rang vagy nem is tudom, de ha kicsit is olvasod a topicot akkor látod, hogy ide aki benéz az egynél többször akarja a kezébe fogni a kockát. Namármost: ahogy neked is anno sokan mondták azokból érdemes jobbat venni, meg ha az egy 1000ftos rn is (vagy mi a neve). A lényeg, hogy a jó kockázáshoz nem jó a szar kocka. Meglepő, mi? Te is spóroltál pár száz forintokat és utána ha jól rémlik neked is az volt a konklúziód (miután nem fogadtad meg többek véleményét, akik velem ellentétben tényleg értenek hozzá) és befürödtél vele. Ezért nem értem ezt a posztot, mert hát ugye ennyi pénzért még a kávé automából is szar ízű általában, nem hogy egy Rubik kocka minősége nem jó semmire. Bár ha a kóbor kutyát akarja venni dobálni arra jó lehet, de a kutyát még nem bántjuk mert okos állat.
No mindegy lényegtelen is, szabad ország szabad fórum, csak annyira fölöslegesnek éreztem ezt. -
Ciccuka
veterán
-
törölt tag
A prevent szilikon spray után nagyon ragadt a kockám, ne próbáljátok ki! Még szerencse, hogy először csak egy olcsóbb 3*3-on próbáltam ki. Szétszedtem és szappanos vízzel kimostam.
-
Ciccuka
veterán
-
Breki
veterán
Hmmmmmmmm tényleg
My Experiences with Several SpeedCubeShop Supernova Cubes
Let me preface this post by saying I am only sub-19, so take everything I say with a grain of salt. I am aware that I am not as fast as some other cubers, but I do believe I am experienced enough to give my thoughts on certain cubes.Anyways, into what you probably clicked on this post for; Supernova cubes. For those of you who don't know, Supernova cubes are SpeedCubeShop's budget version of their premium cubes. They do not get the same amount of set-up as a Cosmic cube, and understandably so, because of their lesser costs. As a high school student who only works about 8-10 hours a week, I saw this as a great way to introduce myself to what a premium cube felt like. I currently own 5 different Supernova cubes; the Weipo M, the MF3RS2M, the Valk 3 M, the Wuque M, and the Wushuang M. I will be going over each cube to discuss what I like, what I didn't like, and if I think it is worth the price-tag.
Supernova Weipo M: I bought this cube for $26.95, and chose the stickerless version. Prior to purchasing this cube, I had already owned the Weipo, and wanted to try a magnetic 2x2, so I figured, "Why not?" For starters, out of the box, I did not like the cube at all. It felt really blocky, and I was averaging about 0.75 seconds worse than I normally average. I decided not to add anything, to see if the cube would break in well, and let me tell you, it did. After about 500 solves, the cube was full broken in. It was smooth, fast, and in all honesty, fit my turning perfectly. However, I do not think magnets were necessary, as I never really see many people misaligning on a 2x2, but I enjoy the slight tactile feel they give off when turning. Unfortunately, I don't know if I could justify spending $26.95 on it, so while it is a good cube and I understand that the price comes from the labor of setting up and magnets, I do not think it is worth that much.
Supernova MF3RS2M: I bought this cube for $21.95 and received it in stickerless. Out of the box, it was perfect. It felt like SpeedCubeShop knew the exact tensions I liked, and lubed it t perfection. One thing that I noticed that I think a lot of others would, is that the magnets are extremely weak. When I received the cube, I had to turn slowly to make sure they were in there. You definitely cannot feel them at all while you are turning. But, for its low price-point, and great feel, I would definitely recommend spending $21.95 to buy this cube. I love it.
Supernova Valk 3 M: I spent $33.95 on this cube and received it in stickerless. Out of the box, it was fast, and I mean, it was fast. I could barely control the cube at all, and was overshooting a lot of my U2 turns. Luckily, after I added some heavier lube to the pieces, it became much more controllable and I could easily execute algs. But then, a magnet dislodged. And then another. And another. All within my first 300 solves on this cube. I have never dropped it, or even had it leave my room. I don't even have an aggressive turning style, so I have no idea what happened. I sent a message to customer support about it, and I will post an update here once I get a response. If nothing can be done about it, then I do not recommend spending $33.95. But, I do think mine was just set up incorrectly and it was an honest mistake on SCS part. Hopefully something can be done about it.
Supernova Wuque M: I spent $47.95 on this and received it in stickerless. It is my favorite 4x4. Ever. I have had to add some lube to it after about 500 solves because it started becoming extremely slow, but that it too be expected. It is perfectly controllable, and the magnets are especially helpful during the 3x3 stage. For anyone seriously getting into 4x4, but don't want to spend an obscene amount of money for a magnetic 4x4, go with this one. Definitely worth every penny.
Supernova Wushuang M: I bought this cube for $49.95 and received it in stickerless. Somehow, I think my cube was magnetized, and then shipped out without set-up. I received it, and could barely turn it at all. The screws were screwed all the way in, and I could barely manage to turn a single layer. When I did loosen it and started turning, the cube felt dry. I took out my earbuds, and could hear the plastic rubbing against itself. I ended up having to set it up completely by myself. If this is what everyone receives, then I do not recommend the $49.95 price-tag.
Anyways, that is the end of the post. If anyone has any questions, please respond to the post and I will try to get back to any of you! Thanks for reading!
-
Breki
veterán
Ha valaki most akar venni
PJU3USDOFF kóddal 8.97
-
-
Lasy
veterán
Ragadás ne volt so ha nem használtam hónapig.
Ha van szilikon használd nyugodtan. Nem ront a kockám semmit. De persze a lube jobb.
Ha most szeretnél venni akkor persze lube jobb. Mert müssen helyet foglal, kevesebb kell belőle, és tovább tart.
De ez a tovább tart elég sok mindentől függ -
tvamos
nagyúr
Most kaptam kézhez az MGC mágneses kockát. Ez tényleg nagyon jó!
-
törölt tag
Ezt valamennyire alá tudom támasztani. Nekem van egy stúdiós kockám, ami szörnyű volt újonnan, recsegett ropogott de szilikonnal és lazítva a csavarokon sokkal jobb lett. Gyakorlatilag ezen tanultam meg, hogy lazítani lehet/kell a kockákon és hogy szokták szilikonozni. Mióta más kockákat használok, amik nincsenek szilikonozva, nem nyúltam hozzá egy ideje és tényleg összetapadt kicsit. Forgatni kell pár percig és akkor megint jó lesz. A lube-ot kipróbálnám és is, jó összehasonlító teszt lehetne belőle. Mondjuk szappanos vízben megmosnám a stúdiós kockámat, utána lube-al kezelném és elrakom megint három hónapra, hogy lássuk utána hogy mozog.
-
Breki
veterán
A Facebook csoportban többször írták, hogy inkább ne, azt hiszem Ágoston is írt részletesen erről. Most azt tabletről nem találom, de valami olyasmi a lényege, hogy kezdetben jó, de aztán belassul ragad tőle a kocka. Bocs, ha nem pontosan írom állítólag van benne valami adalékanyag ami ide nem kell.
Most ezt találtam.
-
Breki
veterán
Mivel többször szóba került úgy tudom a kockákat nem jó szilikonozni! Direkt lube kell.
-
Lasy
veterán
válasz
#25529296 #2064 üzenetére
Szerintem írd ki nyugodtan.
Mivel így nehéz viszonyítani mivel is hasonlítottad össze.
Amúgy számomra nem jó a lekerekített. A legtöbbet a sarkon lehet forgatni, ha gyorsabban szeretnéd.Mivel a gts2m kockám leesett a betonra így az egyidejű sarka sérült, már nem olyan jó, mert mindig azt figyeltem es elvonja a figyelmem, pedig csak egy kicsi hiányzik. Így elő került a valk3 Power m (anyagában színes), amivel vége sikerült egy kis rekordot raknom. Igaz felváltva a MGC kockával.
Avg5 15.25
Agv12 16.16
Avg50 17.73
Avg100 18.15
Kezd tetszeni, de még nem vagyok elégedett.
Majd ha az avg100 lesz 15 Max.
No az már tetszeni fog.
Persze mir ott fogok tartani akkor már nem lesz elég....Illetve láttam már pár videót a gts3m-ről, de közel 30 euro.
-
törölt tag
Hi!
Köszi a választ. Én azért kértem el a kolegám márkás kockáit, hogy a gyenge vcube-ok és stúdiós kockáim mellet had foghassak a kezemben igazi jó kockákat is. Meg kell mondjam, eléggé csalódtam a kolegám (márkát direkt nem mondok, nehogy megsértsek valakit) mega-szuper márkás kockáiban. Ugyanakkor csodálkoztam, hogy ez a lenézett márka mostani kockái ilyen jók. Legalábbis az én kezemben. A gömbölyített forma annyira jó fogást ad, sokkal jobban kézben lehet tartani a nagyobb kockákat is, a felső és alsó oldalakat sokkal könnyebb elforgatni, mert könnyebben eléri az ujjam a gömbölyítés miatt. Meg az is érdekes, hogy a márkásabb darabokat napokig-hetekig járatni kell meg szilikonozni, a vcube-ot meg nem kell. Egyből tudja, amit kell. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. Bocsi, ha mások szerint hülyeségeket beszélek, de tényleg ezt tapasztaltam. -
Lasy
veterán
Igen ez valós ár.
Én már régen is ennyiért vettem.astrojoe1977
Kinek milyen a forgatási stílusa. Nagyon sok mindentől függ, de bevallom a V-cube nem nagyon tud lázba hozni. -
törölt tag
Sziasztok!
Most eretnekségről lesz szó, aki nem bírja ne olvassaláttam a neten egy videót, amiben egy fickó az egyik csúcs-mega-isten 6*6-os kockát összehasonlította a vcube 6*6-os gömbölyített legújabb, második generációs változatából. Kíváncsi lettem és vettem egyet én is. Először csak egy 3*3-at.
Hát én most tényleg nem tudom mi van ezekkel az istenített márkákkal. Vettem egy lenézett gyártótól (vcube) egy kockát, amit összehasonlítottam a kolegám mega isteni csúcsszuper profi kockájával. Hát, nem éreztem túl nagy különbséget. Most jön az istenkáromlás. A vcube második generációs kockáját jobbnak éreztem ennél az isten-kockánál. Könnyebben forog, jobb a vágása és a fogása is, plusz kényelmesebb, pedig még szilikont se fújtam bele. Festettek a lapok, így nem kopik le a szín és nem csúszik a kocka felszíne. Azóta vettem még kockát a vcube-tól, mert a gömbölyített forma nagyon bejött, van egy 4*4 és egy 6*6 (ez matricás) is. Mindegyiket jobbnak érzem a mostanában favorizált kockáknál és ezeket még szilikonoznom és bejáratnom se kellett, amint kivettem a dizájnos csomagból, tudták a dolgukat, simán és gyorsan forognak. Van valaki másnak is ilyen jellegű tapasztalata, vagy egyedül vagyok a hülyeségemmel? -
Ciccuka
veterán
-
Lasy
veterán
Es persze, hogy a papíron nyitva van, de mikor Oda értem, zárva.
Szerda szombat délután zárva. Király -
Lasy
veterán
Megérkezett az üzenet, hogy tegnap hozták, és ma átvehető a postán. Pedig volt otthon mindig valaki.
-
Ciccuka
veterán
-
Lasy
veterán
Most kíváncsi vagyok ja az olcsó postát választom mennyi idő alatt érkezik meg.
Hmmm.
15.-én 22-kor rendeltem meg, és 20.-án adták fel.
Pontosabban 16.-án fel lett adva, de csak 20-tól tudom követni. -
Breki
veterán
Kíváncsi lennék mennyiben más a sima gts2-hoz képest, de csak emiatt nem rendelek.
A mostaniról első benyomás az volt, hogy nagyon minőségi, de lubézni kell, hogy jobban forogjon, de aztán rájöttem, hogy csak hozzá kell szoknom, hogy a mágnes visszatartja. Azért szívesen megmutatjám egy profinak, hogy hogy kell beállítani.
-
Lasy
veterán
anorche1
Nagyon sok olyan kocka van amit megéri megvenni ennyiért.
MGC most friss, és sokan mondanak jót róla. Nekem még nem érkezett meg, de jövőhéten már itt lesz.
yuxin is elág jó, de az nem mágneses. Persze a mágneses kockák nemrég jöttek divatba, de egy kezdőnek nem biztos, hogy fontos a mágnes. Még nekem sem hiszem, hogy fontos lenne, de mégis azt vettem. es nem tudom letenni.Breki
én is várom, de nem nagyon. Hiszen itt van a gts2m ami tökéletes számomra.
Amúgy jön még hozzá par kocka...
ShengShou crazy cube infinity cube
YongJun 3x3x3 cube - Mini Bread 4.5cm
puzzle cube 3x3x3 - Trihedron
Nem nagy számok, de érdekesek. Na jó az infinity nem lesz annyira érdekes számomra. -
anorche1
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új 3x3 -as kockát. Jeleleg egy 55mm -es dayan zhanchi 5 kockám van.
Mit tudtok ajánlani max. 20usd -ig?
Matrica nélkülinek örülnék, de nem kötelező annak lennie -
Breki
veterán
Húúú ezt egyre jobban várom.
-
Breki
veterán
válasz
adrian360 #2035 üzenetére
Igazából nem csak az miatt tetszik, csak összehasonlítottam a valk-al és meglepve láttam, hogy jobb a corner cut-ja.
Valahogy most úgy érzem, hogy egyelőre nem érdekelnek a nagyobb kockák, hiába van pl egy 5*5-ösöm még nem próbáltam kirakást.
Inkább a négynél szeretném jól megtanulni kisujjal és simán a gyors forgatásokat, illetve a mágneses kockák érdekelnek és le akarom vinni egy perc alá átlagban az időmet.
Mágnesesből most ilyet rendeltem.
Rendeltem egy fekete fehéret Ezt a kockát most nagyon jónak tartják és mágneses ennyiért....Kíváncsi leszek rá
Kicsomagolós videó
-
kispusi017
csendes tag
válasz
adrian360 #2034 üzenetére
Köszönöm a részletes infot!!! Nos, amit szeretnék, az egy 4*4*4-es (előző nagyon gyenge minőség, kotyog az egész kocka, pedig moffangjiaosi, ha jól nézem), egy 5*5*5-ös, egy megaminx illetve egy axis kocka (ha jól értelmezem a nevét). Ebben tudnál segíteni, hogy melyiket/melyikeket érdemes megvenni. Jó lenne, ha fekete alapúak lennének a kockák, de ha abban nincs igazán jó ár/érték arányú, akkor lehet fehér is. Előre is köszönöm a segítséget! 😉
-
adrian360
őstag
Kicsit azért túl van értékelve a corner cut, szinte semmi gyakorlati előnyöd nincs abból hogy 45 vagy csak 35 fok a cc, sőt kezdőknél talán még hátrány is lehet szerintem, nem tanulod meg a pontos forgatást, és mikor átállsz nagyobb kockákra, mondjuk 5x5 6x6 nál már rendre be fogsz akadni, mert ott már megbosszulja a nem pontos forgatás.
-
adrian360
őstag
válasz
kispusi017 #2033 üzenetére
minden márkából van jó és kevésbé jó kocka is, inkább ird le pontosan milyen tipusú kockát szeretnél.
de pl 5x5-ből yuxin cloud kylin, megaminx, pyraminx yuxin little magic széria olcsó és jó
Moyu-ból Gan-ból igazából csak a drága kockák jók ( moyu olcsó kockái igazából régi tipusúak, ma már nem adnak ki olcsó kockát, csak más márka néven lásd Cubing Classroom / MFJ)
Cubing Classroom / Moffangjiaoshi ( a két márka ugyan az ) MF széria ( itt a szám a méretét jelöli, mf5 az 5x5, az mf2 az 2x2) egész jó az árához képest
Shengshou-t én nem vennék, régen oké volt, de megragadtak a régi designoknál, szinte semmit nem modernizáltak az elmúlt években.
Qiyiből a mi Qi - Akármi széria (QiDi a kettes Qi Yuan a négyes stb) azok olcsóak, ki lehet fogni belőle jót, de itt azért válogatni kell. a Wu-széria ( Wuxia Wuque Wushuang stb) számít jó minőségünek, de drágábbak is.
-
kispusi017
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Röviden annyi, hogy aliexpressről szeretnék rendelni a meglévők mellé több kockát (5*5*5, megaminx, stb.) viszont nem igazán vagyok képben, hogy melyik márkát érdemes megvenni. A meglévők közül az XMD Qiyi, amit jónak tartok, a többit még közepesnek sem nevezném. Tudnátok ajánlani egy-két márkát, amelyek már elfogadható minőséget képviselnek és nem kerülnek egy vagyonba. Igazából csak hobby jellegű forgatásra kellene, nincs szándékomban gyorsasági rekordot dönteni...😂😂 Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni.
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Nekem egy nehezen forgatható, szoros, helyi játékboltban vett kockám van.
Szeretném kipróbálni ezeket a gyorsan forgató kockákat is. Átolvastam az ajánlásokat, szóval feljegyeztem ezeket:MF3RS2
VALK3
Yuxin Little Magic
WEILONG GTS2Csak a színekkel nem vagyok kibékülve, úgy tűnik, szinte mindegyiken olyan élénk világos zöld található, gyerekkoromban nem ilyen volt. Melyik az, amin klasszikus sötétebb matt zöld szín van?
Pl. a Mofang Jiaoshi MF3 a régebbi verzió, az úgy tűnik a régi színekkel rendelkezik. Az újabb tényleg ennyivel élénkebb? Vagy csak optikai csalódás?Köszönet!
-
Ciccuka
veterán
Rubik kocka tartó
piros és feketében olcsó
-
adrian360
őstag
válasz
Ciccuka #2024 üzenetére
yuxinon kivül mind rossz vétel, csak azért linkeltem mert azt kérted hogy mutassunk más oldalt, ahol van 2-3 dollárért kocka. ott vannak a 3 darabos pakkok, darabja szállítási díjjal kijön még olcsóbban is.
Breki : igazából én csak a GTS2 M -et szoktam ajánlani ha kérdezik tőlem 18.69 $
de ha kicsit még ráér, akko megvárnám a helyedben a Yuxin Huanlong 3x3 M-et, pár héten belül tuti lesz a boltokban, és nagyon dicsérik.
-
Ciccuka
veterán
válasz
adrian360 #2022 üzenetére
#2019 hozzászólásban részben ugyanezeket (amik a GB-n is vannak) a kockákat linkelted be drágábban. Akkor nem értem miért lenne rossz vétel.
Breki
Ez igazából abból is adódik, hogy szögletes és nem kerekített típus. Biztos vannak jobbak ilyenfajtából, csak épp 3-4x drágábban. -
Breki
veterán
válasz
Ciccuka #2021 üzenetére
Az első videón látható, hogy ez a kocka már egy sima corner cut-nál is így viselkedik.
Én nem vagyok profi, de ez elég durvának tűnik.
Pedig ha kipróbálsz egy jobb kockát és utána egy ilyet érezni fogod a különbséget, ez nem a ebayes topik ahol vegyünk minél olcsóbban, 3 és fél dollárért már nagyon jó kockák vannak, de te láthatóan inkább arra mész minél olcsóbban megúszd, de hosszabb távon ahogy írták sokkal jobban megéri egy megbízható és jó kocka.
De rád hagyom.
Egyébként te lány vagy?
-
adrian360
őstag
válasz
Ciccuka #2021 üzenetére
az a baj megint ár/érték arányról beszélsz, de ezeknek az általad linkelt kockáknak tripla nulla az értéke.
oké mindenki érti hogy trabantot akarsz, csak ne mond róla hogy marha jó vétel mert nem az. a linkelt videód is 2013-as, kb annyira releváns, mintha egy 1980-as autós bemutató műsor.
"egy a baja, hogy kissé szétesős".
és húsz forinttal drágább modern kocka meg az életbe nem esne szét. ennyi.igen az általam linkelt oldalon van egy elképzelhetlenül kurva drága 1-1,5 dollárnyi posta költség, de ott biztos hogy azt a kockát kapod meg, és nem mondjuk a Weilong GTS2 helyett a három évvel ezelötti Weilong V2-t mert a kettő nagyon nem ugyan az.
-
Ciccuka
veterán
válasz
adrian360 #2019 üzenetére
Ezekhez, amit linkeltél hozzájön még az szállítás is ugye tudod.
Én még mindig hagyományos kinézetű kockát keresek (lekerekítés nélküli).
MoYu/Shengshou Wind (ami összesen 609-ből meglett végül GB-n pontokkal) egyik se múlja felül, ennél szerintem egyik se jobb ár/érték arányú (egy a baja, hogy kissé szétesős). Eleve valami nagyon olcsó, de még használható fajtát kerestem, túl nagy elvásásaim nincsenek, professzionális változatok nem vonzanak.MoYu/ShengShou SuJie-t (pontokkal csak 505) tartom még talán jó vételnek, ha a legolcsóbb, de még valamire használható kocka kell.
YJ Speed Smooth pedig (pontokkal 637-ért) se drága)
Persze csak azoknak ajánlom ezeket, akik a legolcsóbb kockákat keresik.
-
spanyoll
addikt
válasz
Ciccuka #2017 üzenetére
Te figyumá tényleg ekkora érvágás elköltened 1000ft helyett 1500-2000et azért cserébe, hogy ne egy fossal játsszál (ideális esetben tök sokat), hanem egy fixen jó valamivel? Elsőnek én egy valk3-at rendeltem, és elköltöttem rá azt a kőkemény 3000Ftot. Azóta is megvan, imádom.
Ha nem csak egyszer akarod elővenni akkor megérheti az a plusz 2 kávé árát rákölteni. Ha meg nem akarod rendesen forgatni, akkor kár ennyit gondolkozni rajta, pár dolláros tételről beszélünk. Több időt cseszel el azzal, hogy ilyen párdolláros szarokról olvasol reviewkat, mint amennyit érnek ezek.
De tovább megyek: ott az mf3rs, amit rendeltem haveromnak születésnapjára. 3.5usd most cubezzről, ami akárhogy is számolom 900Ft körüli érték. Szerintem nem túl nagy érvágás, és tök jó az is. -
Breki
veterán
-
Ciccuka
veterán
Hagyományosból (nem a lekerekítgetett változat) ebben az árkategóriában (1000 alatti) még nem láttam jobbat.
-
Ciccuka
veterán
Lehet ennél maradok:
MoYu / Shengshou Wind 3x3x3
Hasonlít a hagyományoshoz, viszonylag könnyen fordul, csak egy kicsit szétesős, olcsó -
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Ismer valaki olyan weboldalt, ahonnan viszonylag gyorsan(kb max 1 hét) be tudok szerezni rubik kockát? Mindenképpen valami kínai fajtát szeretnék, az itthoniak nem jöttek be. Cubezz, Lightake, Aliexpress, Ebay, stb kilőve, sajnos onnan kb 1 hónap mire megjön...
Max 10$-ig bármilyen 2x2x2-es, 3x3x3-as kocka érdekel, ha megjön 1 héten belül kb.
Köszi előre is! -
Breki
veterán
válasz
Ciccuka #2000 üzenetére
Én is így kezdtem, de ma kezembe fogva az olcsóbb kockákat érezve a corner cut-ot öt percig gondolkoztam rajta. Egyszerűen teljesen más dimenzió egy versenykocka.
Az összes ilyen kockatesztelős videóját végignéztem Àgostonnak.
De van egy ajánlatom.
Ez a kocka 3:35 az Ali-n
Yuxin-t Little Magic.
Ha jól emlékszem egy videóban vagyis utána a hozzászólásokban Ágoston is ajánlotta olcsó kockaként. De nincs róla tapasztalatom. Mondjuk most úgyis rendelek egyet másnak, szerintem ez lesz az.
Érdemes megnézni ezt az összehasonlító videót, különösen az írt levágást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest