Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapUGround
tag
Igen. Köszönöm. Utána néztem és tényleg remek két címet mondtál, csak sajnos a Drakesang-ot nem kapni Magyarországon. De viszont a Dragon Age az még magyar is lesz, meg 18+ elégé véres a trailere. Van mire rányomni a 18+ot
!
Úgy érzem ez fog nekem kelleni. A "Dragon Age: Vérvonalak"!

-
RapUGround
tag
Ma milyen RPG játékok vannak? Tudnátok mondani egy párat? Mert fogalmam sincs mik vannak. Nem ismerem a mai RPG címeket és nem is találok. De ne MMORPG legyen mert azoktól ki vagyok teljesen. Mert a hent itt, hent ott és utána hent ott 10en és hent ott huszan és utána hent amott és hent azutánis nem igazán jön be. Én valami jó érdekes történettel és sok megoldásra váró bonyolultabb feladattal megspékelt RPGket szeretem és nem ezt a mai "hentesmunkát". Ha egy kicsit kaland is az attól csak jobb. Kérlek segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!