Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
animatrix11
üzenetére
Bad Company 2. Abban jó sok rpg van.
-
Kassadin
addikt
válasz
animatrix11
üzenetére
Van egy pár, attól függ mi jön be neked. Pl. Witcher, Elder Scrolls Oblivion, Fallout bármelyik része, Drankensang stb. Így hirtelen ennyi jutott eszembe, de még rengeteg jó rpg játék létezik.

-
animatrix11
őstag
üdv
Monjatok már valami nagyon jó rpg gamet! Thx!
-
válasz
RapUGround
üzenetére
A Dragon Age-t magyar felirattal árulják.
-
RapUGround
tag
Igen. Köszönöm. Utána néztem és tényleg remek két címet mondtál, csak sajnos a Drakesang-ot nem kapni Magyarországon. De viszont a Dragon Age az még magyar is lesz, meg 18+ elégé véres a trailere. Van mire rányomni a 18+ot
!
Úgy érzem ez fog nekem kelleni. A "Dragon Age: Vérvonalak"!

-
válasz
RapUGround
üzenetére
Épp a héten jelent meg a Bioware-től a Dragon Age Origins, 90% feletti értékelésekkel, és nincs multi benne.
Ill. még a Drakensang is nagyon jó, asszem ez is idén jelent meg.
-
RapUGround
tag
Ma milyen RPG játékok vannak? Tudnátok mondani egy párat? Mert fogalmam sincs mik vannak. Nem ismerem a mai RPG címeket és nem is találok. De ne MMORPG legyen mert azoktól ki vagyok teljesen. Mert a hent itt, hent ott és utána hent ott 10en és hent ott huszan és utána hent amott és hent azutánis nem igazán jön be. Én valami jó érdekes történettel és sok megoldásra váró bonyolultabb feladattal megspékelt RPGket szeretem és nem ezt a mai "hentesmunkát". Ha egy kicsit kaland is az attól csak jobb. Kérlek segítsetek.
-
hali.papa
csendes tag
Sziasztok !
Én azzal a kéréssel jovok hozzatok hogy segitsetek nekem , mert én is egy RPG-t keresek amit lehet interneten vagy multiban tolni vagy epp egy mmo game mind 1 csak lehessen multizni rajta !
A jatek eggyik fo kikotese hogy kozepkori legyen es ne legyen benne varazslas meg magia mert ma beleuntam a sok varazslos jatekba legyszi ha ismertek egy ilyen jatekot akkor irjatok meg a nevet vagy a homepage linkjet kuldjetek at nekem !
Mount&Blade hez hasonlo jatek kellene ugyan ilyen kozepkoris kardos csak varazslas mentes detto min a Mount&Blade csak multi nincs benne de en nekem multis kell !
Legyszi segitsetek !!!
Koszi ! -
HaaS
addikt
Ööö... nagyon nem. A partimozgás az pszeudo-3D, a harc meg körös, izometrikus 3D. Valóban létezik PC-re, de csúnyább, lassabb, mint C64 emulátoron (bár talán abandonware a PC verzió is, de nehezebb hozzájutni).
Eredeti AD&D, a sorozat minden része, az akkori szabálykönyv szerint természetesen.
Nem Diabló-sztájl.
[Szerkesztve] -
HaaS
addikt
POR kivégezve, COTAB!
-
válasz
axel_foley
üzenetére
Én ugyanezt tudnám elmondani a 7. részről, igaz csak a demójával találkoztam anno, de rengeteget játszottam vele, egyszerűn nem bírtam felkelni mellőle

-
HaaS
addikt
Régóta játszó kollégák... emlékszetek még a C64-es Pool of Radiance-re
? Találtam egy régebbi emulátort, egy C64s-t, amivel megy maximumon a töltés, meg a speedboost is, és nincsen fagyás. (Újabb C64s és Vice nem jó nálam.)
Végig akarom játszani a sorozatot megint, a POR olyan rohadt nehéz volt, hogy annak idején abbahagytam.
A sorozat köv tagjai a Curse of the Azure Bonds (COTAB) és a Secret of the Silver Blades (SOTSB). Ha valakinek van kedve újrajátszani az öregeket, írjon, segítek.
Én épp Bane templomát roboltam le, a papok már cap-elve... most kinyírom azt a sárkányt, ha törik, ha szakad. Bár még egy fighter nem ártana a csapatba... így hetedik szinten baromi erős
.
A manualt érdemes letöteni, és elolvasni, hogy vannak cap-elve a karakterek faj szerint!!!
Én így nyomom:
F, T, C, MU, F/T, C/MU ... a nem fizetett NPC-k most hagytak el éppen...
Ha valakinek dereng valami, és belevágna, írjon
! -
sghc_toma
senior tag
-
axel_foley
tag
nekem még annakidején a Might and Magic 6 volt egy mérföldkő a szerepjátékok világában. hihetetlenül nagy tér, változatos ellenfelek, rengeteg varázslat, kiválló karakterfejlesztés.
mindenkinek csak ajánlani tudom
-
HEMP
aktív tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Neeem, nem ilyen egyszerűt, hanem komoly AD&D-t hajtok... Azaz hajtottam, mert ráakadtam egy Neverwinter Nights nevű komolynak és ígéretesnek tűnő egyedre, tudom nem mai gyerek ez sem, de legalább jónak tűnik. Lehet ezt még kapni vhol? Esetleg khmm khmmm.. vki priviben?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HEMP
aktív tag
Hali
mostanában került a kezetekbe említésre méltó rpg-game? Kínomban már elővettem a Baldur's Gate összest, de install után szinte azonnal uninstall lett a vége, grafikailag erősen kifogásolható már 2006ban..
Valami ötlet? (Oblivion, Morrowind, Fable megvolt...)
thx -
Kobe
veterán
most majd a Lienage 2 t akarom kiprószálni, ígéretesnek tűnik, de ha nem hát nem, próba cseresznye
-
Borki
csendes tag
Lehet le vagyok maradva,de a Gothic2 + Night of the Raven (kieg) óta nem igazán találkoztam olyannal ami több ideig lekötött volna
A Fable the lost c.-vel játszottam,de vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban. (érdekes a qrva jó és a nagyon gagyi között vacillálok
,mert van benne néhány nagyon jó poén,meg jó ötlet,de mégis... ) Nagyon rövid,hamar végig lehet játszani.
[link] ezek közül (amelyiknek nincs itt ''totyikja'') játszik esetleg valaki valamelyikkel? érdemes vmelyiket kipróbálni -
Kobe
veterán
ööö
lassan közeledik a vizsgaidőszak vége, és illene vmi borongós estékre való elfoglaltságot találni
így nektek szögezem a kérdést : rpg felhozatalban mi újság, vki találkozott pár uj gyöngyszemmel ? mik a most menő rpgk, ilyesmi -
Morrowindnek nem árt az 1 giga ram, meg a legújabb patch, mert a memcsikezelése nem a legjobb. Fél gigával még elég jó elmegy, ha nem teszel rá extra modokat, melyek még több memóriát zabálnak. Ezek a visual packek, elég sokat zabálnak, szóval nem árt az 1 giga ram, hogy normálisan működjön a játék.
-
L3zl13
nagyúr
Nem tom hol élsz, de:
1. Bug, nem sebződött az ellen. Gondolom ez is olyan full eredeti volt mint a Gothic 2-d... Lehet, hogy itt is ez volt a gond?
2. Patch morrowindhez, mert a modok miatt kidobál. Persze majd a fejlesztő patchelget, hogy kijavítsa a bugokat amit modkészítők erőszakoltak bele a játékba...
Ha valamelyik mod bugos, és kilépked, akkor azon a modkészítők fognak (vagy nem fognak) javítani... Náluk kell keresni ill kérni a hibajavítást... Persze ehhez először azt volna jó tudni melyik mod okozza a hibát, de te rögtön feltettél 20-at...
-
Kobe
veterán
kipróbáltam, tetszett csak volt egy elég durva bugja (nem sebződött az ellen)
így inkább Morrowindelek....apropó, Morrowindre létezik vmi patch mert amióta felraktam a modokat, gyakran kilép a játék pl ha mentést akarok visszatölteni (Morrow+Tribunal+Bloodmoon, modok: better bodies, better heads, seasons, visual pack xt) -
válasz
Wolverine
üzenetére
Jah, több site foglalkozik Morrowind modokkal, valójában több ezer mod létezik.
Bővebben: link
Bővebben: link -
Érdekes,hogy a Deus Ex nem szerepelt az eddig felsoroltak között ! Szerintem RPG-be is sorolható,+ gyakós is.Libria pont ilyet keresett.
A Gothic 2-t viszont tényleg érdemes kipróbálni mindenkinek.Kár,hogy csak dx7-es.De még így is elég szép. -
Wolverine
félisten
válasz
Wolverine
üzenetére
Uhhh... Bővebben: link - itt irgalmatlan mennyiségű Morrowind mod van...
-
Kobe
veterán
torz on borz ha olvassa : sikerült a modokat leszedni a Morrowindhez ?
-
spirit007
senior tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Hű az nekem is a szívem csücske . Sajna csak a Fallout Tactics 3D-s a többi izometrikus , de nagyon ott van az RPG műfajban ... A 3.rész Van Buren név alatt futik és egyenlőre pár ígéretes kép van róla .
Bővebben: link -
Kobe
veterán
hehe
-
Tigerclaw
nagyúr
Elnéztem a bard's tale weboldalára és röhögtem egy jót.
Amikor bejön a flash, vagy akármi is az, rá lehet húzni az egeret a különböző karakterekre és mexólalnak. Nem ez a lényeg, hanem az, hogy húzzátok rá az egeret a pincércsajra, majd a mellére. Nálam ez tök véletlen volt, de aztán direkt megcsináltam még párszor. Ha ezt többször megismétlitek, érdekes dolog történik. Nem lövöm le a poént, próbáljátok ki. -
Drizzt
nagyúr
Közben a Bard's Tale demo kijött.
-
Sportman
csendes tag
Lionheart: Legacy of the Crusaders
Valaki tud róla valamit?
Mert épp most telepitem -
Sportman
csendes tag
Sziasztok
A KOTOR2-ről mi a véleményetek? Hozza az 1-es szinvonalát? -
Kobe
veterán
különböző helyekről kellett összevadászni
és pár szkrínsot a szízonsz modról : Bővebben: link -
Kobe
veterán
na leszedtem a visual pack xt t, a seasons mod ot (ez gyönyörű) és a better bodiest, ezzel már csak megyek valamire

-
Boolash
aktív tag
Final Fantasy a legtutibb RPG!!!!
A KOTORII is nagyon ott van, de FFVI-VII sztoriját nem múlja semmi felül!!! -
Wolverine
félisten
Most nézem, a Morrowind + 2 kieg 3k a CD Galaxisban... Holnap megyek is

-
ody42
senior tag
-
Kobe
veterán
hm látom van egy test-feljavító mod de az csak női karakterekre van
kár -
Kobe
veterán
izé...a betterface modot alapból felraktam de van egyéb is ?
viszont a karaktergenerálás elég érdekes volt...nem tudtam választani, így legegyszerűbb volt definiálni egy kasztot...sztem ez nagyon fasza húzás. A graf meg...ütős kis game, már várom hogy összefussak majd egy vámpírral meg vérfarkassal, azt mondják ugy állat karit lehet összepakolni
-
Kobe
veterán
nah Morrowind, Tribunal meg Bloodmoon kiegészítők, és kezdődött a hacacáré...bár csak pár órát toltam de nagyon bejön

-
Kobe
veterán
láma kérdésem volna....Morrowind, nagyon az eleje a gamenak, karaktergenerálás megvan, kiraknak a városba, ahol ugye szeretnék jobb cuccokat venni, valami normális ruhát meg fegyvert...
a gondom hogy a boltban meg is tuom venni, bekerül az inventoryba, kifizetem, de nem kerül rá az emberkée...vagyis le akartam cserélni a felsőjét valami jobbra, benn az inventoryba, emberke mégis félmeztelenül rohangál, valamint ott a fegyver, mégis öklözni akar... -
szesa
senior tag
Vegul is nem igazan tartozik ide de pl a GTASA-ben is van bizonyos szintu karakterfejlodes (pl kulonbozo skillek novekednek a sok gyakorlassal pl biciglizes :> ), a kulsejet is at lehet szabni, es csomo ''megoldando'' feladat van benne meg a gfx is allat es igazan szabad a palya minden teren.
PL mikor girhes csoro vagy meg a qvak is elkerulnek
Sot ha izzadt budos allat vagy meg be is szolnak - na?
-
BlackSmiley
tag
És az EVE senkinek nem jutott eszébe? igaz fizetős de nagyonjó játék. Többséggel szemben ez a game az űrben játszódik és nem feltétlenül a pvp-ről szól bár azis van benne. www.eve-online.com
A játéknak eggyetlen 1 servere van kb 50.000 előfizetővel egyolyan 9.000-ren fenszoktak lenni egyszerre. Van trial is ami aszsem 14 nap tessék kipróbálni
-
szesa
senior tag
A gothic iranyitasaval nincs semmi zur csak meg kell szokni utana mar gyorsan megy. A harc pl nekem bejott de egy kicsit vicces is. Mindig rohangaszni kell az nmy korul neha a fel palyat vegigrohantam egy uldozo orc miatt kisindian koromban. Az utes/csapas/loveseket meg sztem eleg jol kezeli az egerrel. Csak mas mint a tobbi. Ami vicces hogy egesz fegyver arzenal lehet a tatyonkban

-
szesa
senior tag
Aki meg azon gondolkodik hogy gothic 2 vagy morro az jattsza vegig a gothicot (1 es 2) utana meg kezdjen morrozni. Midegyik jo

A gothicnak is van eleg jo humora
-
szesa
senior tag
En imadom az RPGket de tobbnyire csak azokat amik nem onlinera keszulnek.
Egyreszt mert azert sokszor kulon fizetni kell.
Masreszt idom nincs ra igy mindig lezuznak csak nyikhaj vagyok a tobbhonpaos felistenekkel szemben.
Viszont ma mar tonnaszam jonnek ezek, a single rpgk meg eltunoben vannak
Az iment dontottem, hogy ismet felteszem a morrowindet es elkezdem elorol
Meg meg a sacreddel nyomom neha. -
Nincs hozzá magyarosítás. A Morrowind hardcore rpg fanoknak készűlt, kifejezetten sok az rpg elem benne. A szövegének mennyisége a Gyűrűk Ura könyvével vetekszik (a 3 rész egyben). Bár készűl hozzá magyarosítás (már több éve), de csak egy részével vannak kész, és nem is adják ki, amíg az egész készen nem lesz (sajnos nem lehet máshogy megoldani).
-
Kobe
veterán
hmm...Morrowind jobban tetszik mint Gothic 2..legalábbis okot adott a röhögésre ami már egy jó pont nálam...frissen behajózott orc barbarianommal felkutatjuk a helyi bótost, és próbál szóba elegyedni ...diablos korszakbol megrogzotten az egérgomb az action...és néztem mint borjú mikor behúzott egyet az eladónak
a segédje meg egyből levarázsolta a szőrt az arcomról
jó kis game lesz ez csak egy magyarosítás nem ártana neki )
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
nah Gothic 2 ...grafika teccik, bár keveset játszottam ele, környezet szép, megtaláltam az első ellent hurrá, DE :
nekem a game azt írja ki ha harcolok és csapást mérek az ellenre, hogy Copy Protection Error...és nem is vesz le pontot az ellen életéből...és így egy kis goblin is elver
-
meoindil
aktív tag
Ha már rpg a topik címe:
Milyen jó psx-es rpg-t ajánlanátok ami fut emulátorral? -
meoindil
aktív tag
A Gothic irányítását is meg lehet szokni. Más mint az átlag, de ennyi, mivel szintén nem egy ötperces játék bőven van idő hozzászokni.
Tény, az elején nagyon oda kell figyelni, mit mivel lehet csinálni, de az meg le van írva. Nagy előnye viszont, hogy elkészült hozzá a magyarítás + a játék is jó!
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
Mármint a normál Gothicot? Az rajta volt nemrég a gémst@r mellékletén fullosban.
Én nyomtam vagy két napig, de feladtam, mert olyan szinten rontották el az irányítást, hogy csak szenvedtem vele. Pedig minden egyéb szempontból nagyon ott volt. Kár érte. Olyan mintha a programozói nem ismerték volna az egér használatát és azt, hogy van rajta két gomb is, amivel lehet kattintani.
-
Tigerclaw
nagyúr
Még egy gém, aminek a demójával pár hónapja játszottam. Egész jó volt és volt benne egy kis plusz is a többi hasonló gémhez képest.
A neve: Kult: Heretic Kingdoms
A plusz pedig az volt, hogy a normál játéktér mellett volt egy dreamworld nevü layer is, vagyis egy billentyű leütésével átkerültél az álomvilágba. A pálya elemei megmaradtak, de a normál színek helyett mindent kékes derengés borít el. Amelyik NPC, vagy szörnyi az egyik rétegen volt, nem járhatott át a másikra. Az álomvilágban kísértetek vannak, kint pedig normál beastek. Mindegy, nehéz elmagyarázni, de a grafikája nagyon ott volt. -
Wolverine
félisten
És ha már Divine Divinity, akko Beyond Divinity
Csak a demójához volt szerencsém, de az kegyetlen jó lett 
Libria: nem tudom, nem a Spellforce az az RPG-RTS keverék? Más hasonlóról még nem hallottam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,Verbatim VX500SSD 480GB usb-c
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Samsung A16 mobiltelefon
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!
? Találtam egy régebbi emulátort, egy C64s-t, amivel megy maximumon a töltés, meg a speedboost is, és nincsen fagyás. (Újabb C64s és Vice nem jó nálam.)
.
!

A Fable the lost c.-vel játszottam,de vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban. (érdekes a qrva jó és a nagyon gagyi között vacillálok
,mert van benne néhány nagyon jó poén,meg jó ötlet,de mégis... ) Nagyon rövid,hamar végig lehet játszani.

így inkább Morrowindelek....apropó, Morrowindre létezik vmi patch mert amióta felraktam a modokat, gyakran kilép a játék pl ha mentést akarok visszatölteni (Morrow+Tribunal+Bloodmoon, modok: better bodies, better heads, seasons, visual pack xt)