Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
válasz
Multibit
üzenetére
Köszi, megoldottam. Szerencsére volt egy pár hónapos mentésem a routerről és azt visszatöltve visszaállt a rend.

Az UPS nem rég ment tönkre, de azon csak a PC volt. A router tök máshol van és nem is látom sok értelmét neki, hogy az is UPS-en legyen. Bármikor generálhatok neki 'áramkimaradást', ha lekapcsolom és attól csak nem kellene gondjának lennie. Az, hogy most mi állítódhatott el benne, nem tudom. -
tibike8
őstag
Sziasztok! Most találtam erre a topikra is így itt is kérdeznék, hátha. Minap Szegeden volt egy városi szintű áramkimaradás és azóta olyan 180/150-et mérek a routeren keresztül lanon és wifin is. Digi-s net. A routert kihagyva, az ONT-n viszont rendben a sebesség. Mi történhetett? Vagy csereszavatos lett az eszköz? Nem látok beállításokban semmi változást. És a router újraindítása után közvetlen jó a sebesség. 1 perccel később már nem.
Router: ASUS RT-N66U B1 -
tibike8
őstag
Sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni. Van egy új Asus AC66U B1 routerem. Van egy ultrabookom ami nem látja a wifijét. 2.4-et tud csak az ultrabook és a szomszédokét látom meg a munkahelyen is fel tudok csatlakozni wifire meg a régi routeremet is látja, csak ezt az újat nem. Próbáltam különböző titkosításokat beállítani, de nem segített. Mit kellene állítani a routeren, hogy lássa az ultrabookon. Lanon van net az ultrabookon az Asusból. Illetve mindegyik telefon látja a 2.4-es hálózatot is. Vagy az ultrabooknak van valami nyűgje?. Bár akkor miért lát minden más hálózatot? :S
Kérdeztem ezt a router topikjában is. Nem tudom, hogy melyiket figyelik jobban a hozzáértők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- RAM topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gubek-Einste