- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igel
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi a megnyugtatást. Mit gondolsz, érdemes javíttatni? (Az emagnál vettem, vagy csak küldjem vissza az egészet visszakérve a moneyt?)
-
Igel
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Hmm, úgy látszik csak ez marad lehetőségként. Azért elszomorító, hogy pár napos és máris beadja a kulcsot.
Pedig a 3600-as benne van az ajánlott listában is a topic elején. Gyakori lenne a korai kaputt a tp-linkeknél vajon, vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? -
Igel
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Ki/be kapcsolás többször is, találtam rajta egy WPS reset gombot, azt is kipróbáltam, no effect.
Megpróbáltam újra telepíteni, de ekkor a routert se találta a gép - ezért firmware-el nem is próbálkoztam már.
(Ez azért külön vicces, mert a LAN működik - gondolom csak átfut rajta a kimeneti vezetékes porthoz.)
A ledek közül egyedül az on/off és az ethernet port világít (amin keresztül a LAN megy a PC-be. Ellenben már a router működésének helyességét mutató System led sem világít - no persze a wireless, a wps és usb led sem.
Panelban van, de itt ülök mellette, szóval nem jelgyengeségről van szó, annál ez komolyabbnak tűnik.
Szóval jelet sem szór, s noha nem ismerem az inSSIDer/Wifi Analyzer-t, de rájuk kerestem, s mintha csak létező csatornákat vizsgálnának, nem? -
Igel
csendes tag
Sziasztok!
Bocs, ha alapvető hülyeséget kérdezek, de nem értek a routerekhez.
Szóval pár napja vettem egy TP-LINK WDR N600-asat, amit sikeresen beüzemeltem, működött gond nélkül. Ma este melóból visszaérve viszont azt látom, hogy csak a LAN kábelen tolja tovább a szolgáltatótól kapott jelet, de szórni nem szórja. A hátlapon ugyan van egy kis wireless on/off tolókapcsoló, de hiába kapcsolgatom, nem használ.
Van ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Medence topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest