Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HellGreg

őstag

válasz dr.bubo #7443 üzenetére

szóval van egy router, rajta gét gép. vagyis ez volt alapból, mígnem 3 napja elkezdett naponta többször belassulni a net (érzékelte a netet mindkét gép, de weblapok nem jöttek be, csak töltődtek a végtelenségig), mindkét gépen. aztán egy ideig megint volt net, tökéletesen ment mind a 40/25 mbit. aztán megint nem stb.
    újraindítottam a routert, onnantól kezdve már csatlakozni se volt hajlandó a nethez. ekkor kihúztam belőle a netzsinórt és bedugtam a gépembe, és 30-40-szeri csatlakozás után nagynehezen lett net. közben a másik gép rajta volt a routeren, ott néztem, hogy gyorsan bejön az oldala.
    Visszakötöttem a gépemet a routerre, a routert a netre, volt net. behoztam a router lapját böngészőn (azt a 192.168.1.1 ip-t), iszonyú lassan hozta be, aztán a net is belassult. megváltoztattam az admin/admin kombót, 3 percig gyors net volt, aztán megint belassult. most ki van kötve a router, tökéletes a net.
    most úgy változtattam meg a jelszót rajta, hogy nem volt a neten, hogy ha véletlenül valaki szórakozik velem kintről, ne láthassa mi az új jelszó, és bekapcsoltam rajta a tűzfalat. kiváncsi leszek az eredményre.

ui. hangsúlyozom, mindez egyik napról a másikra kezdődött, semmilyen hardver-szoftverváltozás nem volt közben!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés