- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- Router gondok
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-04-10 12:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
Valós segítséget elfogadok, de a probléma az hogy megvettem a készüléket másfél éve. SIM kártyát beraktam, és csatlakoztam a telefonhoz. Utána a leírás szerint a PC böngészőben megnyitottam a TP oldalát és simán tudtam navigálni le föl jobbra balra. Most nem tudok belépni. Hogy miért nem működik úgy mint másfél éve abban nem tudtok segíteni, csak azt hajtogatjátok hogy értelmi fogyatékos vagyok.
-
zipcss
tag
ment is oda be sry az offért
-
Phobion
addikt
Hát akkor mégse próbáltam mindent. 😅
Köszi a tippet, így be tudtam lépni!
Látom van firmware frissítés is 1.3.11
Este megpróbálom lefrissíteni, hátha az segít. -
tomboy1000
tag
Köszönöm megnézem, hogy milyen lehetőségek vannak.
-
Backrau
aktív tag
Igen, ilyen márkát soha többet. Egy rakás sz.r
-
Backrau
aktív tag
Oké. És ilyenkor melyik kábelt hova dugom? Gondolom a huawei router lan portból a tp-link wan portba. (Most azt hiszem így van, vagyis csak így lett net
) -
Backrau
aktív tag
A huawei után kötöttem és arról kikapcsoltam a wifit. Egyelöre ennyi idöm volt.
-
kellcucc
aktív tag
Köszönöm a választ!
-
kellcucc
aktív tag
Digi optika. 3/4 évig a digi által adott gyári működött routerként is. Most csak fogadja az optikát, de a router feladatait a TP link végzi.
TP-Link AC1200 a konkrét típus. -
ColdBoot
őstag
Én bíztam benne, hogy működni fog, de azt hiszem tévedtem.

Köszönöm a tippeket, megkérdezem a többieket mit ajánlanak pontosan.
-
Soderes
senior tag
Azért kell, mert levehető antennája van és nekem kell kint az udvaron a Wifi és a házban is.
Ennek a szolgáltató routernek belső antennája van, ami itt nálam semmi sem ér (60 vályog fal, hosszú telek). Nekem a TP-LInk egyik antenna ki van vezetve a padlásra és így szuper a jel. Csak ezért kell.Essejó : Akkor ott marad. E-hulladékot nem gyűjtők.
-
Soderes
senior tag
Akkor hogy lehet, hogy a Telekomos LAN-ba 900 MBit a másiknál 230. Ugyan avval a gyári kábellal?
-
yanna
addikt
Nem tudom, ezt szeretném én is kideríteni, de mint írtam előbb is, nem férek hozzá fizikailag.
-
Rieli
csendes tag
Amikor direktben volt a modembe bedugva, akkor is ugyanezt használtam, mert nem ér el a számítógépig a modem-router közötti kábel, valamint a modem és router között is kipróbáltam 2 féle kábelt. Beszéltem a vidanetes szerelővel, aki azt mondta, hogy kapcsoljam ki a NAT Boostot a modem beállításoknál és jó lesz, de nem lett jó az sem...
-
M3MO
csendes tag
Sajnos nem. A Huawei ügyfélszolgálat nem tud segíteni, annyit mondtak vigyem szervízbe. Hívtam pár szervizet de routert sehol nem vállalnak.
-
checkmafunky
csendes újonc
Köszi! És ebben az esetben melyiket érdemesebb inkább? Kábellel AP, vagy Wifin OneMesh?
-
no1r
őstag
Köszi a választ. Még azért próbálok kutakodni tanulni a NAT és CGNAT kategoriakban de akkor ez azt hiszem nem ebbe a topikba való már.
-
no1r
őstag
hm... erről nem tudtam köszi.
mondjuk nem túl erősek a hálózati ismereteim, de ilyen jelenséget nem figyeltem meg akkor, ha a sim kártya telefonban van. Ezek szerint van különbség?
Ha napi szinten egyszer lenne új IP kiosztás, az még nem lenne vészes amúgy. De tegnap pl kb 1-2 óránként csinálta az este folyamán.Ma meg eddig semmi - igaz a céges laptoppal most 2.4Ghz-re csatlakoztam, a privátom tegnap 5Ghz-el ment.
-
no1r
őstag
pont Telekomos vagyok én is... akkor azt monod ez így normális?
-
orgadam
tag
Köszi, itt kezdtem, egyelőre nincs válasz.
Nem gondolnám, hogy Telekomnál van a hiba, amikor kábelesen mérek, tökéletes minden.
Egy idő után nem kap IP-t egy pár Wifis eszköz és Wifi se működik. Mintha bezavarna valami a Wifibe, vagy DHCP-be, de mivel kevésbé értek hozzá, így nem tudom milyen beállításokat kellene ellenőriznem... -
oxide83
aktív tag
A teljes resetelést korábban már próbáltam, nem segített rajta.
-
rappit4
őstag
Valami nagyon nem kóser. Hiába állitom a csatornákat mindig azt írja, hogy kb -80 az erősítés és 100m-re van a router. Van amikor teljesen el is veszik a 2.4ghz jele. Az 5ghz bivaj erősen jön.
-
andrew-msi
aktív tag
Értem, akkor azt hiszem inkább marad minden.
Az én tudásom ehhez kevés.
Köszönöm az eddigi segítségeteket! -
hegizoli
újonc
Üdv. Akkor hiába veszek új routert a t-com optikai kábelre,nem fog működni

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Én ezt tudom, de ennek mi köze ahhoz, hogy a fórumtársnak (ha jól értem) WiFi-n kevés a sebessége a Telekom-os eszközről? Azt szeretném megtudni, hogy csak WiFi-n kevés, vagy esetleg kábelen is?
-
mezis
félisten
Frissen telepített Win10 szokott azonnal frissítgetni, az meg néha elrontja a korábban jól működő WiFi-s kapcsolódást.
Van amikor (végső estben) "A hálózat alaphelyzetbe állítása" segít. -
Gubek-Einste
Topikgazda
Neked is ugyan azok a kérdések:
Gyártói/chipset driver-t használsz vagy a Windows sajátját?
SSID/jelszó csak angol abc betűi és/vagy számok?
Milyen csatornán vannak a wifi-k? -
novoszath
senior tag
hogy tudom milyen menupont alatt szet valasztani hogy csak a 2.4 ghz es a 2.4 re csatlakozzon?
-
Gubek-Einste
Topikgazda
Esetleg kompatibilitási anomália nem lehet amiatt, hogy a stick Huawei a router meg D-LINK?
Ez is egy lehetőség. -
Gubek-Einste
Topikgazda
Sajnos ismert hiba a stick-es router esetében, hogy a router-rel használva az ilyen netet lassú sebesség érhető el csak, a megoldás ilyenkor a SIM kártyás router beüzemelése szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Gubek-Einste