- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Feladtam a harcot. Az egyik oldalon van egy link miszerint droid alkalmazást a telefonra telepítve lehet megoldani. Telepítettem, és szintén nem működik. Közben azt vettem észre, hogy van olyan oldal amit meg tud nyitni a wifi mint a Facebook többek között, de ezt az oldalt és még sok másikat meg nem
-
bringasisti
őstag
válasz
Tompika777
üzenetére
Valós segítséget elfogadok, de a probléma az hogy megvettem a készüléket másfél éve. SIM kártyát beraktam, és csatlakoztam a telefonhoz. Utána a leírás szerint a PC böngészőben megnyitottam a TP oldalát és simán tudtam navigálni le föl jobbra balra. Most nem tudok belépni. Hogy miért nem működik úgy mint másfél éve abban nem tudtok segíteni, csak azt hajtogatjátok hogy értelmi fogyatékos vagyok.
-
bringasisti
őstag
Üdv. Van egy TP-Link TL-MR6400 router. Ethernet csatlakozás esetén a PC és a wifi egyaránt működik. Ha SIM kártyáról akarom az internetet használni, akkor bár a telefon a wifi-re csatlakozik, nincs internetkapcsolat. Le van ellenőrizve a SIM egyenleg. Gondoltam megpróbálom egy reset meg egy wifi on/off kapcsolgatással de nem segít. Akartam frissíteni, de a használati útmutató szerinti megoldás nem működik. A tplinkmodem.net vagy a 192.168.1.1 oldal ethernet csatlakozás esetén Chrome böngészővel nem ismeri fel, nem tudok tovább lépni. Másfél évvel ezelőtt vettem egy 100- as sorozatút, két hétig bírta. Akkor váltottam a 6400- ra. Elég gyakran adja meg magát nálam ez a sok💩
-
bringasisti
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Nem a legolcsóbb kínálat volt. Nekem 5 Mbps sávszeéleség kell. 70 ezrest nem veszek, mert akkor inkább teszek fel a tetőre egy micsodát. Mikor van térerő akkor semmivel nem lassabb a válaszidő mint Pesten. Mindegy, felviszem a lakásba és kipróbálom mit csinál. Jelenleg úgy érzem, hogy elég ez nekem, csak sz@r
-
bringasisti
őstag
Mint említettem teljesen amatőr vagyok. tp-link TL-MR100. Telekom mobil hálózata. Ha router nélkül használom a telefont akkor egy pálcika, de időnként eldobja azt is. Arra gondoltam mikor a routert vettem, hogy erős antennát ír. Gondoltam nem arra gondol a gyártó, hogy mennyi a szakító szilárdság. A készüléket most vettem, még nem volt időm Pesten kipróbálni, csak itt a hétvégi házban. Feszült vagyok es ideges
-
bringasisti
őstag
Üdv. Most vettem tp-link TL-MR 100. Stabil 65 Mbps. Rendszeresen vagy újra kell indítani vagy a telefont újra kell csatlakoztatni. Mi tévő legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OLED monitor topic
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Arch Linux
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste