- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazs0804
újonc
válasz
Pozsi85 #12943 üzenetére
Ez érdekes, neked milyen hosszú a kifolyó csöve a víztartálynak? Ha jól vettem ki a leírásokból az első szérián nem is volt csövecske, enyémen olyan 4-5mm azt toldottam meg 8mm-el.
Amúgy kicsit bele játszott az is, hogy a tisztogatás miatt össze vissza forgattam.
Előfordult, hogy bent maradt a tartály és tisza víz volt alatta a parketta, pedig a mop pro is szivattyús megoldással működik. Mégis van, hogy a fél háza végig csepegtetem vízzel, még elviszem a tartályt a porszívóig.Pedig nagyon jól jönne a fw frissítés. Elég jó dolgok vannak az újban. Láttam már megoldást, hogyan lehet ráheckelni, de sajnos nem értek annyira a linux cuccokhoz, és angolul se tudok olyan jól.
-
Balazs0804
újonc
válasz
csocsesz4 #12927 üzenetére
Szia!
Sajnos én jártam így. Felmostunk a porszívóvval, elakadt. Nekiálltam tisztogatni, felborítottam. Akkor még nem tudtam, hogy a víztartálya gyárilag el van rontva. A víz bekerülhet a gépbe, mert túl rövid a kivezető csonkja. Nagy valószínűséggel nálam is ez történt. A mop és a gép között sok víz volt. A leesés figyelő szenzorok belülről párásak voltak. Mire befejeztem a tisztotgatást nálam is csak pislogott fehéren, resetelni se lehetett. Akkor olvastam utána a vizes dolgoknak, sajnos láttam olyan képeket, ahol a víz miatt zárlatos alakatrészek elégtek. Gondoltam visszaküldöm, hátha elmegy gariba, de néhány napig nem volt időm vele foglalkozni. Mire oda jutottam, hogy becsomagolom próbából elindítottam, és elindult. Azóta is működik.
Egy spanyol oldalon van 3d nyomtatós terv egy kis toldó csövecskéhez, és meg is lehet náluk vásárolni. Én esztergáltam danamidból két kis csövet, így a vizet már közvetlenül a mop-ra nyomja. Valamint sokkal jobban figyelünk rá, hogy felmosás után a víztartályt és a mopot egyből eltávolítjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest